Du skal ikke…

5. juli 2012

Blomster og planter / Interiør / Tine K

…sove bort summarnatten sies det! Og slik er det her i heimen om dagen. Nå gledes det til min kjære kommer hjem etter 4 uker offshore. I dag har jeg bare vært hjemme med ungene, min mor kom innom noen timer, det er alltid koselig. For et utrolig sommervær vi har hatt i dag, fra høst i går til sydentemperatur. 
 
Skrivende stund nytes et glass rødt…

Tusen takk for fine komentarer på innlegget nedenfor…lever lenge på dem…virkelig!
 
Følger du med på Instragram? søk: Lisettesperler
 
Lisette
 

13 kommentarer til “Du skal ikke…

 1. Litt Slitt & Litt Hvitt

  Hei fine vennen 🙂

  Nydelige bilder hos deg 🙂
  Og det er såå herlig med en slik sommerdag, de vil jeg gjerne ha mange fler av 🙂
  Ungene badet helt til kveldsmaten 🙂

  Så godt å få mannen din hjem etter 4 uker offshore, kan tenke meg dere gleder dere masse både liten og stor 🙂

  Ha en fin kveld, vennen 🙂 Ses på Instagram 😉
  Klem og solkos Lisa 🙂

  Svar
 2. Ingeborg

  Så deilige bilder, Lisette, fredelige, gode. I dag hadde jeg siste jobbedagen før ferien, deilig er det da at vi har fått det så varmt og godt så vi kan nyte kveldene ute:)

  Svar
 3. MissMette

  Hei Lisette 🙂
  Så nydelig bilder, og ja for en fantastisk
  flott dag det har vært ღ som du sier fra
  høst til sommer på to dager :)) Det gjelder
  å nyte når vi er så heldige å få slike dager
  Ønsker deg en fin fredag og helg, klem fra
  Mette

  Svar
 4. Frøken Fryd

  I dag har me jammen hatt det godt her i Stavanger ja 🙂 No måtte eg bruka 8 av finværstimane på jobb da, og det må eg i morgon også – men jammen er det herlig å komma heim til sol og grillings på terrassen! Elsker det.

  Nydelige bilete du viser i dag, igjen 😉 Alltid ein estetisk nytelse å vera her inne hos deg!

  Klem Eli

  Svar
 5. AC Home

  Hei fineste Lisette!

  Tusen takk for goord om meg i innlegget under her, det varmer vet du;) Nå er det en evighet siden jeg har vært i bloggverden, tiden strekker ikke til! Men nå MÅTTE jeg se innom DEG og her var det flotte innlegg som vanlig:) To uker til det er ferie på meg,og det skal bli så deilig!

  Klem
  AC

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.