KAKE HVER DAG OM DU VIL!

11. november 2015

en ny start / Eureka / Helse / Mat og kos

 

 

 

 

EAT CAKE EVERYDAY IF YOU WANT TO!

Da er jeg godt over halvveis i kurset “en ny start” i samarbeid med Eureka Stavanger. Vi befinner oss i trinn 4 i boken, om du har samme bok hjemme. De neste to ukene er fokuset å få i oss tilstrekkelig med proteiner. Proteiner er byggeklosser til muskel og kropp, og når vi spiser nok proteiner får hjernefabrikken gode forbindelser, de resulterer at vi førler oss mentalt bra! Proteiner får vi i oss via egg, fisk, kjøtt, kylling, nøtter, belgfrukter og meieriprodukter. Hva skjer når du får søtsug? Da er det et tegn på at du får i deg lite proteiner. Proteiner er livsnødvendig for din eksistens, og proteinrik hverdagsmat gjør det lettere for deg å opprettholde en stabil trivselsvekt. Proteiner gir bedre metthetsfølelse enn karbohydrater og fett, og dessuten der det næringstoffet som i størst mulig grad øker forbrenningen av helsefarlig bukfett.

Så tilbake til topic på bloggen i dag! JA, du hørte riktig. Berit Nordstrand har kommet med en sunnere variant av sukessterten. I følge meg så er dette en av mine mest likte kaker! Denne er ingen unntak. Suksessterten til Berit smaker SKAMGODT, og du kan ta et lite stykke hver dag. Den er bygget på mage gode byggeklosser for kroppen. Skal du bake i helgen, så anbefaler jeg denne. Ungene elsker den, og den “ødelegger” ikke blodsukkert ditt. Oppskrift HER. Jeg brukte kokoksblomssukker istedenfor bringebærhonning i kremen, smakte like godt.

Gled deg!

By Lisette


 

I try to eat well everyday, and the course “a new start” is focusing on healthy food. No processed  food in this home! The next to weeks the focus is on proteins. You get proteins in eggs, nuts, meat, chicken, legumes and dairy products. Proteins keep the blood sugar on track. The cake that I present today is a healthy recipe.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.