Distributører WANTED

26. august 2014

Body Wraps / It Works / Jobb

Som noen av dere sikkert har fått med dere er jeg distributør av It works! Norge. Produktet har bare vært i Norge i 3 mnd, og jeg trenger flere dyktige med på laget mitt. Jeg har personlig hatt superbra resultater av Body wrappen, nedenfor ser du et bilde av meg og min kollega Rita Arntzen. Bildet er av meg etter 9 wraps. It works body wraps er et urtebasert klede man legger på problemområder som magen, hals, sete, armer, lår og legger som bryter ned fettceller i noe som heter LIPOLYSE. Urtekledet er dekket med 11 forskjellige urter som gjør at man strammer opp løs hud og det forbedrer oppståtte cellulitter. Mer info finner du på siden min på facebook, trykk HER.
 
 
Er du klar for å legge ned intensivt arbeid i noen måneder for så å tjene mer enn du før har gjort? Ja det er virkelig sant.. “Sky is the limit!!” Vi har produkter som “alle vil ha”, som har fantastiske resultater, det er ingen risiko og du blir med nesten fra starten! 
Dette er i ferd med å ta helt av!!
Alle vil gjerne ha litt drahjelp til et sunnere liv og dette er en enkel og virkningsfull måte. IT WORKS! 
Å bli en distributør i It Works! er enkelt. Gå til www.lisettechristine.myitworks.com og klikk på “Bli med”. Startpakken koster 108$ + frakt/gebyr, (Underkant av 1000,-), og inneholder en pakke wrap pluss mye materiell, alt du trenger for å gå i gang!
Når du blir med så får du din egen nett-side/butikk som er gratis for de første 30 dagene, deretter $ 25 per måned. Du må også sette opp din første autoship for 80bv (bonus volum) eller mer for å være kommisjon kvalifisert. Viktig!
Det er mange forskjellige måter du kan tjene på i It Works!:
~ Rask Start Bonuser
~ “Bil” bonuser
~ Homeparties
~ Messer/expos
~ Salonger/Spa eiere/små butikker
~ Dele ut brosjyrer/”blitzing”
og mer …
Som distributør du får engros priser på alle bestillinger, pluss for hver 2 lojale kunder som du registrerer deg får du en wrap belønning og du kan bruke de til å kjøpe en boks med 4 bodywraps til redusert pris!
Så snart du er registrert så blir du invitert til vår lukkede Team-gruppe hvor du får hjelp og støtte av alle i gruppa, din nettbutikk er åpen og du kan straks gå igang med å opprette Facebook-side, Instagram osv. Blir du med?
Send meg en mld. med noen ord om deg selv og hva som er dine mål. Jeg vil gjerne hjelpe deg!
 Kontakt: lisettesbodywraps@outlook.com
Nettbutikke for bestilling av produkter: www.lisettechristine.myitworks. com
Meg før og etter med 9 body wraps! Sier du at dette ikke virker? It works!

En kommentar til “Distributører WANTED

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.