Distribitør av it works Norge!

30. juni 2014

Body Wraps / It Works / Jobb

Jeg vil dele med dere at jeg har tatt et valg på å selge It works bodywraps, såkallt distributør. For dere som følger bloggen min har sikkert lest at jeg testet et nytt produkt i Norge som heter It works! Jeg var veldig skeptisk, men ville gi det en sjanse. Bodywraps er et urteklede dekket med lotion som skal trenge inn i porene og bidra til å stramme hud, minske cellulitter og en får mindre synlige strekkmerker. Jeg har brukt opp min første boks med 4 wraps, og har gått ned 6 cm rundt midjen. Jeg merker det mest på at huden er strammere og at strekkmerkene er mindre framtredene. Føler meg også mye mer komfortabel med magen etter to forholdsvis tette graviditeter, føler huden har fått et løft. Dette plaget meg veldig at magen ikke var den samme etter postgravid, men jeg fikk to fine barn ut av det- smilefjes! Jeg kommer ikke til å markedsføre meg på bloggen, men kommer heller til å ha noen tilbud av og til på bloggen. Så ikke få panikk! Denne bloggen er HOVEDSAKELIG interiør. Om noen av dere lesere er interessert så besøk meg på min facebookside, trykk HER. Her får du mer info om produktet osv.
 
 
 
 
 
Ble du nysgjerrig ta gjerne kontakt med meg på min mail: lisettesbodywraps@outlook.com
 
Du kan også besøke min nettsiden: www.lisettechristine.myitworks.com 
 
Lisette
 

3 kommentarer til “Distribitør av it works Norge!

 1. Majlen Therese Kappel

  Hei. jeg jobber med it works selv, men ble kjent med noen fra usa og fikk registrert meg gjennom dem. men jeg kan ikke finne noe tlf nr til dem. har du det ? skulle bare spurt om noen praktiske opplysninger. mvh Majlen Therese Kappel

  Svar
 2. on coconut oil

  I truly love your blog.. Excellent colors & theme. Did you make this web site yourself?
  Please reply back as I’m wanting to create my own site and want to
  know where you got this from or what the theme is called. Thank
  you!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.