DISSE PODCASTENE LYTTER JEG TIL

20. februar 2018

Hverdagsglimt / Podcast anbefalinger

 

DISSE PODCASTENE LYTTER JEG TIL 

Nå jeg først begynner å gå kan jeg spasere i det uendelige. Noen ganger lytter jeg til musikk, mens andre dager nyter jeg lyder fra sjø og fuglesang. Det siste halve året har jeg lyttet til podcasts på hver tur. Det gir meg ny innsikt og energi. Tenkte jeg ville anbefale noen podcast som jeg hører mest på. Kanskje du får ny glede på turene dine. Jeg opplever noe nytt på hver tur. Hvem setter ikke pris på gode endorfiner?

Har du lyst på helserelaterte podcasts? Da anbefaler jeg: Sprekpodden og Ingefær. Jeg elsker å lytte til Sissel Gran, hun har en behagelig stemme og er ufattelig klok. Sissel har en podcast sammen med Catrin Sagen, den heter Kjærlighetspodden. Jeg har alltid vært glad i Oprah Winfrey, hun har samtaler med ulike kloke mennesker. Denne podcasten heter Oprah´s Supersoul Conversations. Her finner jeg glede og inspirasjon. Skulle jeg anbefale noen lokale podcaster? Da anbefaler jeg Siri Abrahamsen. Hun snakker mye om relasjoner, følelser og gleding.

 

6 kommentarer til “DISSE PODCASTENE LYTTER JEG TIL

 1. our coconut oil

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great.
  I don’t know who you are but definitely you are going to a
  famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

  Svar
 2. plenty of fish dating site

  Magnificent beat ! I would like to apprentice at the same time as you amend your site, how can i subscribe for a blog website?

  The account helped me a appropriate deal.
  I have been a little bit familiar of this your broadcast provided bright transparent concept

  Svar
 3. quest bars cheap coupon twitter

  Simply wish to say your article is as astonishing. The clearness in your submit is just great and
  i can assume you are a professional in this subject. Well with your permission allow me to clutch your feed to stay updated with coming
  near near post. Thanks one million and please keep up the enjoyable work.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.