Dip and dye

28. mai 2013

Ukategorisert

 Ikke bare på klesfronten dip and dye er HOT akkurat nå, på interiørfronten har det faktisk vært en stund. Jeg fikk tilsendt denne fra DAYHOME fra butikken i Kristiansand “Milla Interiør“. Synes den er fresh og kan kombineres med sterke og myke jordfarger om du vil. Jeg blander slik at uttrykket ikke skal bli kjedelig…Etter vi malte gulvene kom bambusen riktig til sin rett her hjemme. Her et sidebord fra Tine k Home. Har også kjøpt nye Therese Sennerholt postkort, kjøpt hos Bohemia. Min favoritt butikk i Stavanger.

Forresten bloggen min har passert over 300 000 sidevisninger, dette synes jeg er utrolig til og være lille meg. Takk dere.

/Kunne høres som om innlegget er sponset, men skriver gjerne om butikker som gir/ god service!
Ha en fin tirsdag

Lisette

7 kommentarer til “Dip and dye

 1. Blåbærtua

  Så flott bilde:)når ein skriver uten å være sponsa så synest eg det blir meir troverdig for då er ein ærlig fornøyd både med butikk,service og produkt:)
  Gratulerer med så mange sidevisninger!

  Fin dag til deg!
  Klem fra Lillian

  Svar
 2. Reidunn

  Gratulerer med 300 000 sidevisninger!!
  Det viser at du har en blogg som fenger mange!:)
  Stilig bilde! Det ble så fint med det grå gulvet!!:)
  Ha en super dag!!
  Klem Reidunn

  Svar
 3. Har en drøm…

  Knallfin pute!!
  Elsker den freshe fargen:)

  Jeg skriver også ofte innlegg som kan se sponset ut, men jeg syns det er veldig ok og nevne butikker med herlig service:))

  Ha en fin kveld:)
  Og grattis med FINE talL!

  Svar
 4. Frøken Fryd

  Kan skjønna at du har hatt 300 000 treff! Du har ein estetisk aldeles nydelig blogg, Lisette, og eg er veldig begeistra for stilen din 🙂 Eg har enno til gode å sjå den nye Bohemia butikken i byen, må rett og slett berre venta til eg har fått lønn…. 😉

  Kos deg i den fine nye stova, kvite golv er berre lekkert!!

  Klem Eli

  Svar
 5. De små øyeblikk

  Grtatulerer med så MANGE visninger! Veldig velfortjent, du deler så mye fin inspirasjon 😉
  Jeg feirer 40.000 visninger- tihi!

  Ønsker deg n nydelig dag Lisette og fineste helg

  -Klem Kjersti-

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.