DETTE SER JEG FRAM TIL I 2018

29. desember 2017

Borddekking / Egenpleie / en ny start

DETTE SER JEG FRAM TIL I 2018

Jeg elsker nye begynnelser. Ikke nødvendigvis for at jeg har så mange nyttårsforsetter, men «optimisme» som det nye året medbringer. Nye fargestifter på et hvitt lerret følelsen. Jeg har faktisk noen tanker om det nye året. 2018 er året jeg er ferdig lærer og dette vil påvirke både personlig vekst og økonomi. Det vil også innebære nye utfordringer og muligens ny jobb. 

Egenkjærlighet og relasjoner vil jeg dyrke mer i det nye året. Relasjoner fordi det gjør oss lykkelige og egenkjærlighet i form av sunn mat og positivt selvsnakk. Å pleie relasjoner har jeg ikke prioritert dette året nok. Familie, studentliv og jobb har tatt all energien min. Jeg har også begynt å trene igjen, men treningen må startes forsiktig på grunn av en svak ankel. Å trene skal være lysbetont og ikke stress. Stress må reduseres. Har du noen tanker om det nye året? 

Jeg har en siste ting som vil bli viktig i det nye året. Å reduserer forbruk og shopping. Jeg har bestemt meg for å vente med shopping til jeg har nådd vektmålet mitt. Det blir en belønning for hardt arbeid. Dette har jeg mer tro på en underveis prosessen. Jeg har gått opp 2,3 kg i juleukene. Helt greit, var mindre en jeg fryktet. Å redusere forbruket er noe jeg vil fokusere på generelt. Å shoppe på impuls er en negativ ting. 

 

 

5 kommentarer til “DETTE SER JEG FRAM TIL I 2018

 1. coconut oil what

  This is very fascinating, You’re a very professional blogger.
  I have joined your feed and look ahead to in quest
  of extra of your excellent post. Also, I have shared your
  website in my social networks

  Svar
 2. plenty of fish dating site

  An impressive share! I’ve just forwarded this onto a co-worker who has
  been conducting a little research on this. And he actually ordered me lunch because I stumbled upon it for him…
  lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!!

  But yeah, thanx for spending some time to discuss this topic here on your internet site.

  Svar
 3. quest bars cheap

  Magnificent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too excellent.
  I actually like what you have acquired here, certainly like what you’re saying and the
  way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it smart.
  I can not wait to read much more from you. This is actually
  a wonderful web site.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.