DETTE HAR JEG GJORT DE SISTE 7 DAGER

17. september 2017

Bright Line Eating / Helse / Spis deg fri

EN UKE MED BRIGHT LINE EATING

Flere følger meg på instagram og mange har spurt meg hva “Bright Line Eating” og boken «Spis deg fri» er for noe. Dette deler jeg med deg om cirka en uke. Jeg ønsker å kjøre en 14 days challange for meg selv før jeg skriver om det. Opplegget gjør jeg helt på egenhånd uten oppfølgning, det kjennes behagelig å gjøre noe uten stress/forpliktelser. Jeg har nå spist etter BLE prinsipper i 7 dager og de siste dagene har jeg vært ordentlig trøtt. Dette er helt normale reaksjoner på en avgiftningsprosess. Jeg kjenner dette er virkelig riktig for kropp og sinn. Mer kommer på bloggen. Har bare vært veldig sliten de siste dagene og har derfor ikke prioritert bloggen. Kommer sterkt tilbake. Vil du lese litt mer om hvilke bok jeg snakker om trykk HER.

Boken kjøpte jeg HER.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.