DETTE ER TØFT FOR MEG!

15. juni 2016

Helse / Lundborgklinikken i Stavanger / prosjektsterk

SONY DSC

 

Deilig grønn smoothie til kvelds som smaker sjokolade! Denne lager jeg som et mellommåltid eller til kvelds. Til og med ungene slukte den. Vi fant ut at vi kunne kalle den Hulkensmoothie, da den er grønn og gjør oss sterk som Skipperen.

SONY DSC

 

Jeg elsker å lage stilleben til fotografering.

SONY DSC

 

Vil du ha oppskrift? Følg innlegget lenger ned.

SONY DSC

 

TREDJE DAGEN MED STORE FORANDRINGER I KOSTHOLDET

Jeg må ærlig innrømme at disse dagene har vært knalltøffe for meg. Det er nå den tredje dagen jeg følger et kosthold som skal elliminere matvarer som jeg kanskje reagerer på. Jeg har følgt opplegget strikt, og holder meg unna gluten, egg og melk. Det som er lasten for meg når det gjelder matplanen er at jeg spiser egg, ost og cottage cheese hver dag i mitt kosthold. Dette er matvarer jeg ikke kan spise de neste 14 dager. Ubehag som sterk hodepine har jeg riktignok hatt i 2 dager, den har vært litt bedre i dag. Andre ting jeg har kjent på er at jeg føler meg slapp og irritabel, jeg gleder meg til energien kommer tilbake. Jeg vet at dette kommer, og er tøffest de 5 første dager. Kroppen min arbeider på spreng for å hele seg selv. I følge Malin som er daglig leder på Lundborgklinikken er dette “gode symptomer” på at kostholdet jeg følger er bra for meg. Jeg er også vandt med å drikke 2 kopper kaffe hver dag, og mistenker at dette er også noe kroppen min reagerer med hodepine. Det som er fint i forhold til matplanen min, er at jeg kan spise så mye jeg vil, og det er ren mat som ikke er bearbeidet på noen som helst måte. Problemet er at jeg har nok i utgangspunktet fått i meg for lite grønnsaker fra før, og jeg savner dressing/saus. Må le litt også her mens jeg skriver, da jeg inneser at mat er knyttet til følelser. Det med godteristopp er easypeasy, det vet jeg at jeg klarer. Jeg har bevisst tatt det med ro i forhold til trening denne uken. Wish me luck nå mot helgen!

Oppskrift på smoothien som smaker sjokolade:

1 stor neve med økologisk spinat

2 runde skiver med fersk annanas som skjæres i biter

1-2 dl med kokosvann

2-3 isbiter kjøres i kraftig blender til jevn masse

By Lisette

3 kommentarer til “DETTE ER TØFT FOR MEG!

 1. coconut oil there

  Greate pieces. Keep writing such kind of info on your site.

  Im really impressed by it.
  Hello there, You’ve performed an incredible job.
  I will certainly digg it and for my part suggest to my
  friends. I’m sure they will be benefited from this website.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.