Dette er meg…

21. mars 2012

Lisette

Tenkte jeg kunne dele med dere litt om meg…en usminka versjon som bildet viser. Det er jo slik den egentlige hverdagen min er…
 
 
 
Inspirasjon: Jeg blir meste inspirert av og lese andre blogger, og titte i ulike interiør magasiner. Mine favoritter er RUM og ROM 123. Jeg kan kjenne en lukt eller se et bilde, så blir jeg inspirert og da tar fotogleden meg videre derfra. 
 
Drømmehjem: Det må være en enebolig i et rolig strøk der jeg kan se havet hver morgen. Store vinduer og takhøyde er viktig for meg, da jeg trenger “pusterom”. Huset må være hvitt, og er glad i hus som er funkis til villaer. Stor terrasse/hage er et must, jeg elsker blomster og planter og liker og være utendørs.
 
Dette ser du ikke hjemme hos meg: En sort skinnsofa og knall farger. Jeg trenger jording i hverdagen, og er så energisk som person, at noe må dempe temperamentet.
 
Dette gjør meg glad: Jeg kan være ganske barnslig der, og skal ikke så mye til for og gjøre meg glad. Det kan være en fin komentar her eller fra venner/familie. Blomster gjør meg superglad, (hint hint…om min kjære leser dette) annerkjennelse, dette våger jeg og innrømme. Familie og barna mine gjør meg glad, og familien er det viktigste ankeret for meg. Er dem glad, så er jeg også det. Trening og Jazzercise gjør meg glad, må holde kropp og sinn vedlike.
 
Favoritt Design: Som dere sikkert vet så er jeg stor favoritt av Tine K, og kunne hatt hele kolleksjonen hennes. Hennes design passer meg i blinken, der det naturlige blir endel i hverdagen med rolige mønster og herlig keramikk. Eames stolen min er jeg også veldig glad i, den er deilig og lene seg bak i…
 
Favoritt blogg: Jeg har MANGE blogger jeg MÅ lese hver dag, Helt enkelt, House of Svea, Fräulein klein og lokale bloggere er blogger jeg elsker. Helt enkelt er nok favoritten, jeg blir helt mo av bildene og stylingen hennes. 
 
 
Her var 6 kjappe spørsmål om meg…
 
Lisette
 
 
 
 

22 kommentarer til “Dette er meg…

 1. KROnPRINSESSENE

  Kjekt å lese og ett herlig bilde 🙂
  Gleder meg til å se bilder av sofaen forresten!
  Her blir det pakking til Køben i dag *lykke*
  Ha en fin dag “fiffen” 😉
  Klem May Helen

  Svar
 2. Fabelaktig

  Så koselig innlegg i dag 🙂

  Jeg har truffet deg og du er fabelaktig! Nydelig jente! Vakkert hjem! Herlig og varm er du 🙂

  Ønsker deg en fin onsdag. Jeg skal hjem til mamma og få ordentlig vietnamesisk i dag – gleder meg!
  klemklem

  Svar
 3. Marianne Dragon Waagan

  Heisann:)
  Kjempekoselig å lese om deg:) Du virker som en varm og lun person …med en porsjon temperament, og det må man ha!!:)
  Synes du har et nydelig og ballansert hjem, og det gjenspeiler vel i grunnen deg det:)

  Ønsker deg en glad dag:)
  Klem Marianne

  Svar
 4. expojippi

  Så ærlig og SÅ herlig!!
  Jeg kan tippe at du er en skorpion??

  Fine tanker og en liten takk for din utstrålende
  ærlighet i dette innlegget…

  Jippi; Ane

  Svar
 5. Karlotte

  Herlig inlegg av vakker dame – og en utrolig nydelig liten gutt!! Morosmt å bli “litt bedre kjent” med deg slik. Føles jo nesten som jeg kjenner deg gjennom å lese bloggen – morsomt dette med bloglandia! Ps: ble litt nyskjerrig på dette hårstikket ditt jeg da;-)

  Svar
 6. Fru R.

  Heia
  Så kjekt å lese dette 🙂
  Takk for kommentar hos meg forresten, det er oss kollegaer som arrangerer turen selv, er nok ikke arbeidsgiver. Er en gjeng som arrangerer et par turer i året 🙂
  En liten skjønnas du har på armen !!!
  Godklem fra meg

  Svar
 7. Stine

  Så fine dere er:-) Det er så koselig å se litt bilder med hverdag i tillegg til de vakre stilleben bildene:)Ønsker deg en flott helg med mann og skjønne barn. Klem Stine

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.