Detaljer fra gutterom…

27. februar 2012

Ukategorisert

For dere som har følgt bloggen en stund så har dere sikkert fått med dere at jeg digger Verner Panton stolen, og svigerforeldrene mine kjøpte denne til 3-års dagen til Ferdiand. Nå er den kommet i hus etter 6 ukers leveringstid.


Nye Converse sko til våren…


 Teppet, ballen og bamsen dere ser er fra danske merket Sebra. I love Sebra…

Veggen dere ser på bildet er kryssfiner plate lasert med hvit maling, synes det gir et fint og rustikk uttrykk på rommet hans.

God mandag til dere alle, velkommen til nye følgere!

Lisette

32 kommentarer til “Detaljer fra gutterom…

 1. Karlotte

  Supertøff stol- og kule sko!! Men jeg blir så imponert over stylingen din jeg da- nok en gang. Du har vel meldt deg på denne konkuransen hos Elle?? Hvis ikke melder jeg deg på…!!!
  Fin uke frøken, klem klem

  Svar
 2. expojippi

  WOW!! Rålekkert, Lisette!!
  Digger stolen! Den har så magisk form og herlige linjer.
  Superfine farger på detaljene du viser. Virkelig, virkelig
  fint! Du er bra flink, og jeg er så imponert over hvordan
  du til stadighet viser større og større ferdigheter.

  Tommel opp fra meg, som alltid =)

  Ane

  Svar
 3. Kaspara

  Heisan Lisette
  Verner Pantonstolen er helt super! Jeg sitter på maken når jeg er hos søsteren min. Hun har et gammelt trebord med ulike designstoler rundt, så jeg hopper rundt mellom Eames, Panton, Ghoststolen osv.
  Heldige sønnen din, den vil han jo ha glede av hele livet! Nydelig denne ballen og teppet også.
  Glad ny uke til deg!
  Klem fra Kaspara

  Svar
 4. Frøken Fryd

  Ikkje verst altså, heldigen Ferdinand 🙂 Og heldigen Lisette også, kjempe snasen stol det der. Hos oss går det også i Converse hos gutta boys, kjekt når gutane likar å snaddra seg til med litt kule sko og ikkje berre joggisar…

  Klem Eli

  Svar
 5. macMatre

  LEKKER LEKKER LEKKER stol!!!
  Har også lyst på to slike!
  Holdt på å kjøpe i fjor, men klarte å styre meg.
  Får heller ønske til bursdag/jul.
  Sebra er favoritt hos meg også, flotte detaljer du viser.
  Jeg har innviet conversene i dag forresten 🙂

  Svar
 6. Myke minutter

  Superlekre ting du viser! Jeg elsker Converse og bor nærmest i mine egne i sommerhalvåret 🙂 Skal kjøpe nye til meg selv og ungene i påsken i USA, spesielt glad i low tops uten lisser. Og der vi skal bo er baren/loungen innredet med Verner Panton stoler 🙂 Ha en fortsatt finfin mandagskveld! Klemmer

  Svar
 7. tinyurl.com

  My partner and I stumbled over here by a different page and thought I
  might check things out. I like what I see so i am just following you.
  Look forward to looking into your web page yet again.

  Svar
 8. quest bars cheap

  Hello, Neat post. There’s an issue together
  with your site in web explorer, might test this?
  IE nonetheless is the marketplace chief and a huge part of folks will miss
  your fantastic writing because of this problem.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.