DET VAR ETTER JEG SLUTTET Å SLANKE MEG AT KILOENE RANT AV

27. april 2018

Egenpleie / Helse

DET VAR ETTER JEG SLUTTET Å SLANKE MEG AT KILOENE RANT AV

En litt cheesy overskrift, men det er fakta. Rett før påsken bestemte jeg meg for å søke «roen alene» etter 8 måneder med Bright Line Eating. Som jeg har skrevet tidligere så var kurset «Spis deg fri» fruktbart på mange måter. Den ene dimensjonen var vekttapet, den andre delen var fellesskapet. Siden Bright Line Eating bygger på sine 4  faste matprinsipper fant jeg ut at dette ikke var et program jeg ville følge slavisk resten av livet mitt. Jeg spiser 3 måltider idag, ingen mellommåltider. Dette bygger på det ene prinsippet, men jeg veier ikke alle mat porsjonene lenger. Det hender jeg spiser litt korn til middag, men velger hovedsakelig mest grønt på tallerkenen min og unngår fortsatt stivelse produkter til middag. Dette blir en friere måte for meg å leve på, samt at jeg har mer ro i hodet mitt idag. Den roen rundt mat og kropp er en følelse jeg ikke kan huske at har vært rundt meg på mange år. Det var etter jeg sluttet å slanke meg at kiloene rant av. I dag kjøpte jeg min første Levis bukse siden ungdomsskolen og samme størrelse som den gang. Dette er bare utrolig god følelse. I skrivende stund koser jeg meg med godteri og chips til norske talenter. Jatakk, begge deler funker best for meg. Men i morgen er det tilbake til mine 3 måltider og ingen snacks. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.