Det står på en post-it lapp!

21. september 2015

Eureka / Helse / Hverdagsglimt / Inspirasjon

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

1 uke til jeg begynner på “En ny start” kurset til Berit Nordstrand via Eureka Kiropraktikk Stavanger.  Da står 12 uker foran meg med kostomlegging i et fellesskap med andre i samme båt. Jeg gleder meg, og er kjempe motivert. Allerede i sommer gjorde jeg noen kostholdsgrep, og gikk ned 1 klesstørrelse. Er i utgangspunktet ikke fokusert på vekten, men følelsen av hva sunt kosthold gir meg. Lykkehormoner og sunn helse er hovedfokuset mitt! Alikevell må jeg innrømme at str 38-40 på bukser er målet mitt. Dette var meg før jeg ble gravid for første gang. Dette henger på en post-it lapp på kontoret mitt- som en motivasjonsfaktor! Håper du er klar til å lese om reisen min her på bloggen.

For påmelding om du bor i Stavanger og omegn? Kontakt Eureka kiropraktikk 51522252. Sandnes tilbyr også kurs, 1 oktober.

Bildet overfor er spelt og havre vafler! Eldstemann fikk rester i matpakken i dag. Oppskrift? Fant den på selv, men tok utgangspunktet i Trines matbloggs oppskrift. Jeg hadde blåbær som var godt modne, istedenfor å kaste dem laget jeg “syltetøy” av dem med kanel og sukringold. Smaker nydelig- og masse antioksidanter som beskytter cellene våre!

By Lisette

4 kommentarer til “Det står på en post-it lapp!

 1. Marianne Dragon Waagan

  Masse lykke til med kostholdomleggingen.
  Jeg begynte å endre mine kostholdsvaner i fjor, og gikk da på et ganske så rigid og strengt kosthold, men har slakket litt. Ikke alltid like enkelt å være streng med seg selv, men du verden for en motivasjon å se og kjenne på hvordan kroppen forandres – til det bedre:)

  Vaflene både ser og høres supergode ut:)

  Ha en flott ny uke:)
  Klem Marianne

  Svar
 2. Mette

  Hei, så flott at kurset var bra. Har du glemt å kåre vinneren av de to bøkene. Det står at de skulle kåres 20. september ?
  Hilsen spent deltaker:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.