Det spirer og bloggen

29. januar 2014

Ukategorisert

Denne løkblomsten er så morsom og følge med på. Snøklokkeblomst er denne typen, så gleder meg til og se når den er i fullblomst. Samme er med magnoliakvisten. Gleder meg til våren. Dette er min favorittårstid.

Så har jeg mange tanker når det gjelder bloggen. Ser at instagram har tatt over bloggen. Kanskje lettere å komentere for folk flest, men savner responsen her. På samme tiden ser jeg at statistikken på antall besøk er superHa en fin lille lørdag! for onsdag er jo det.Lisette12 kommentarer til “Det spirer og bloggen

 1. Fru her og der

  Kjære Lisette! Du må ikje slutte å blogge! Du har bare de fineste bildene, nydeligste stillebena og du har så mange fine tanker! Nyter av det!
  Ja eg må, og prøver hardt å bli flinkere på å kommentere, og forstår virkelig frustrasjonen over å ikkje få respons.
  Kem skriver en for da liksom?!

  Forresten så er jo bare løkblomster det ultimate vårtegnet! Og husk å plant de ut, så får du glede av de til neste år og!!

  Klem

  Svar
  1. Lisette

   Kjære Torbjørg, så utrolig fine ord♥ Tusen takk fordet. Jeg er selv ikke flink og komentere hos andre, så man kan gjerne ikke forvente noe annet*blunker* Du skriver så fint her. Og du gjør meg glad♥ Varm klem

   Svar
 2. Drude Nygaard

  Herlig vårfølelse når en får de første løkblomstene i hus 🙂 nydelige bilder. Jeg er også på insta, men jeg liker blogging best. Jeg tenker litt sånn at insta er hverdags og blogg er fest hvis du skjønner hva jeg mener. Det handler om kvalitetsforskjell både på bilder og tekst. Håper ikke du gir opp bloggingen. Du er et av mine forbilder. Hilsen Drude

  Svar
 3. nr.15

  Eg suns egentlig det er dumt at instagram er blitt miniblogging.. strebe etter de perfekte bildene på noe som eg trodde var noe en skulle ta bilde av og dele der og da?! Blogginnlegg bruker eg jo tid på tross alt,og betyr mye mer for meg ♥ og angående kommentarer er det jo bare en promille av antall lesere,men det er greit.. det er stort sett de samme som legger igjen et spor,og de er eg ivrigere etter å svare tilbake..
  Nydelige løkblomster,burde fått meg eg og♥
  Fin kveld til deg 🙂
  Charlotte

  Svar
 4. Den første løvetann

  Jeg ser mange er på Instagram med bloggen. Men jeg syns ikke den erstatter bloggen på noen måte. Syns og det er koselig med bloggkommentarer. Da vet en liksom at det en skriver om betyr noe for noen. Så for all del ikke gi opp bloggingen! Vi er mange som setter pris på bloggingen din!

  Svar
 5. Jane

  Gleder meg til våren jeg også 🙂 Merket det jeg også at instagram tar over for bloggingen for mange. Jeg har ikke blogget noe særlig på lenge men det er av andre grunner enn at jeg ikke har orket/kunne blogget. Oppussing og mangel på internet passer dårlig med blogging dessverre. 😉
  Men det skal ta seg opp så fort internet er på plass 🙂

  Ha en fin dag.

  Svar
 6. Vålerenga

  Inspirerende og flotte bilder! Er i gang med å finne blomsterløken fra kjelleren, som jeg ikke fikk plantet i høst. Da blir det innendørs løkplanting på meg også – så får vi se om det kommer noen blomster opp. Framskynde vårfølelsen litt 🙂

  Svar
 7. Har en drøm

  Nydelige bilder ♥
  Jeg elsker og denne tiden på året, løk er vakkert!!
  Må nok ha meg en magnoliakvist også:)

  Tenker det samme som deg, litt kjedelig at det er mindre respons på innleggene om dagen, etter instagram… men jeg ser at besøkstallene stadig øker, så det er fortsatt folk innom, de tar seg bare ikke like god tid til og kommentere som før:) Liker insta jeg altså, men jeg liker bloggen bedre:))

  Ha en fin fin kvled.)

  Svar
 8. Monica

  Du har en fantastisk flott blogg. Alltid så inspirerende. Jeg skal om en uke kaste meg over malingen. Ene veggen skal få kalkmaling, ble veldig inspirert av din fine vegg 😉 Håper du fortsetter å blogge.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.