DET HAR BLITT ENDEL SUKKER I DET SISTE

29. januar 2017

Egenpleie / Helse / Hverdagsglimt / Lundborgklinikken i Stavanger

 

 

LUNDBORGKLINIKKEN SOM TENKER HELHETLIG HELSE De siste to ukene har jeg tatt endel dårlige valg når det gjelder desserter i ukedagene. Samtidig så har jeg tillatt meg selv å spise «det kakestykket» da det var feiring av en kollega, julebord med jobben og besøk av et familiemedlem en kveldsstund. Jeg vet at når jeg har «mye i hodet» så tar jeg ofte matvalg som ikke er bra for meg. Magen min er sensitiv og humøret blir fort påvirket når jeg spiser crap. Jeg tenker negativt og får oppblåst mage. Jeg føler meg på topp når jeg spiser etter kostplan fra Lundborgklinkken. Samtidig så ønsker jeg å leve et liv der jeg kan tillate meg å ta et kakestykke når det er spesielle anledninger. Heldigvis så har jeg fått såpass mye kunnskap av klinikken at jeg vet at det ene kakestykket ikke ødelegger hele uken for meg, men det har det gjort de siste to ukene. Likevel merker jeg søtsuget våkner til live når jeg spiser raske karbohydrater. I morgen er mandag, og en fin dag å hente seg inn igjen med sunn mat og trening. Im in.

Jeg har startet igjen med Cryobehandling hos Lillian på Lundborgklinikken. Lillian jobber på avdelingen i Stavanger. Hun er mikroskopist og har tidligere jobbet selvstendig som kost- og livstilsveileder. Har tidligere erfaring fra helsekostbransjen. Fra tidligere har hun studert sosialpedagogikk 1 og 2, samt barns utvikling. Lillian utfører en rekke behandlinger i klinikken og er super behagelig dame. Hos henne får du Scio(kvantemedisin), helseanalyser, Cryobehandling +++ 

Du kan lese mer om Cryo behandlingen HER. Deler nok før og etterbilder etterhvert.

Bildet nedenfor er fine Lillian Andreassen fra Lundborgklinikken. Min varmeste anbefaling. Ønsker du å sjekke websiden til klinikken, trykk HER.

By Lisette

5 kommentarer til “DET HAR BLITT ENDEL SUKKER I DET SISTE

 1. coconut oil this

  Unquestionably believe that which you stated.
  Your favorite reason seemed to be on the net the easiest
  thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they plainly do not know about.
  You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing
  without having side effect , people could take a signal.
  Will likely be back to get more. Thanks

  Svar
 2. quest bars cheap

  My partner and I stumbled over here different web address and
  thought I might as well check things out. I like what I see so i am just following you.
  Look forward to going over your web page yet again.

  Svar
 3. quest bars cheap

  Very great post. I simply stumbled upon your blog and wished to mention that I have truly loved browsing your weblog posts.
  After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write once more
  very soon!

  Svar
 4. quest bars cheap coupon twitter

  Thanks for one’s marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you
  may be a great author.I will make sure to bookmark
  your blog and will often come back in the future.
  I want to encourage yourself to continue your great job,
  have a nice weekend!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.