Det glittrer…

30. januar 2013

Interiør / Tine K

Har alltid vært svak for paljetter, så denne stråvesken slo rett hjem her. Er dekorativ i seg selv, så passer fint der den står ved skapet. Når det gjelder fargevalg her hjemme, så er det lyse flater med kontraster av ting og materialer som er mitt beste innredningstips. Jeg er ingen proff, men føler meg fram når jeg innreder. Jeg liker og lage min egen touch. Noe jeg er veldig fornøyd med her hjemme må være den nye pure original veggen med kalkmaling. Det løftet stua betraktelig, og gav en dypere kontrast til det lyse flatene. Lindebjerg skapet kom også enda mer fram bak veggen, og skapet brukes til og lage stilleben og oppbevaring selvfølgelig.
 


Jeg er glad i hvite ting, men er ikke fremmed for farger. Tror det kommer mer av det her hjemme til våren, men ikke for mye…men er dratt mot fargen korall, blått og jordfargen brun. Ellers er jeg åpen for innspill på bloggen, er det noe du som leser savner eller vil lese mer om. Kom an…!

L O V E

Lisette

14 kommentarer til “Det glittrer…

 1. Spirea

  Jeg er også svak for alt som glitrer – så denne vesken falt i smak. Nydelig 🙂 og på en tolix-stol? kan ikke bli bedre! 😉
  Håper du har gode dager – jeg er bare innom for å slenge fra meg en klem og en liten hilsen og et ønske om en god uke videre (puh, det var en lang setning) klemmer herfra

  Svar
 2. Linda

  Lekker veske og nydelig blogg. Hva er det du har på den grå veggen i bakgrunnen? Er det tapet eler maling? Var så fine sjatteringer i den.

  Svar
 3. Minmill

  Nyyyydelig Lisette, nyyyydelig. Du har det alldeles fint der hjemme. Liker stilen din jeg. Kurven er fin. Jeg ønsker meg den med sorte striper.

  Svar
 4. Blåbærtua

  Nydelig alt,du har virkelig auge for det vakre,stråveska var lekker:))
  Fin fin dag til deg!
  Klem fra Lillian

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.