DET FINESTE KOMPLIMENTET

19. mai 2017

Helse / Klinikk Aktiv Helse Randaberg / yoga

DET FINESTE KOMPLIMENTET Visste du at vi Nordmenn er dårlige på å gi komplimenter? Over 40 % av befolkningen mener de ikke får nok komplimenter ifølge en undersøkelse. Jeg fikk et i går som gjorde meg enormt glad. Et kompliment som gjorde noe med selvfølelsen. Den fikk seg et lite påfyll, noe som påvirket selvfølelsen i god forstand. Det er ofte lett å si ting som går på utseende og det visuelle, men et godt kompliment som løfter selvfølelsen gjør noe helt spesielt hos den andre. Komplimentet jeg fikk igår var fra en kollega. Hun sa jeg var ukomplisert å jobbe med. Komplimentet «Ukomplisert» var på en måte veldig folkelig sagt, man kan ikke misforstå betydningen. Å være lett å samarbeide med betyr mye i arbeidslivet. 

Enda mer varmer kanskje komplimenter som går på det indre eller på en jobb du har gjort. Det å høre at man av andre oppfattes som et varmt, godt eller dyktig menneske kan virkelig snu dagen. Det er godt å bli minnet på sin egenverdi, og når alt føles slitsomt og stressende, kan et kompliment være det som skal til for å få deg til å stoppe opp og løfte blikket.

Jeg er så innmari stiv og vond i kroppen om dagen, og den vonde ankelen er tilbake igjen. I går var jeg hos kiropraktoren min Marit og på et Jivamukti yoga kurs hos Klinikk Aktiv Helse på Randaberg. Blir spennende med fortsettelsen. Håper at kroppen blir bedre, men tenker nok at litt stress og slitenhet ligger bak også.

Ha en god helg til alle lesere.

By Lisette

2 kommentarer til “DET FINESTE KOMPLIMENTET

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.