DET ER MELLOM HIMMEL OG JORD

6. august 2017

Filosofi / Hverdagsglimt

DET ER MER MELLOM HIMMEL OG JORD

Jeg var 20 år første gang jeg kom i kontakt med Elisabeth Lian. Det var en bursdagsgave fra mine venninner til meg. Husker jeg ble super nysgjerrig da dem fortalte om timene de hadde hatt hos Elisabeth, derav et gavekort til meg på bursdagen min. Idag blir «de» kalt medium eller Clairvoyant. I den tiden var det nok nysgjerrigheten som pirret mest. Men Elisabeth visste ting om meg og min familie som ingen andre kunne vite. Da skjønte jeg at det er mer mellom himmel og jord. I løpet av de siste 15 årene jeg vært i kontakt med Elisabeth mange ganger. Hun er utrolig varm, klok, rolig og treffsikker. Jeg kan hånden på hjertet si at Elisabeth Lian har noen evner som ikke «du og jeg har». Hun er oppover de siste 15 årene gitt meg veiledning i forhold til relasjoner, familieliv, arbeid/økonomi, parforhold og helse. Like spennende hver samtale.

Jeg er over gjennomsnittet interessert i ting vi ikke alltid kan forklare. Er sikker på at det finnes mange sårbare mennesker som har benyttet seg av slike tjenester som jeg beskriver. Det er utrolig trist, men har du et avslappet forhold og nyanserer informasjonen synes jeg det er helt ok. Vi bestemmer helt og holdent vår skjebne. Jeg vil avslutningsvis si at dette innlegget er ikke sponset, men mer som en fortelling om at det finnes mer mellom himmel og jord…og at Elisabeth Lian er verdt en reading hos!

4 kommentarer til “DET ER MELLOM HIMMEL OG JORD

  1. Anette

    Eg er med deg Lisette, har sjøl opplevd for mye til å ikke tro på at det finnes mer mellom himmel og jord ? Spennende med Elisabeth, mulig eg må ta en prat med henne selv ??

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.