DET ER DIN JUL!

8. desember 2018

Interiør

Her kommer et lite innlegg om mine tanker nå i julestria. Fordi det oppleves som et jag for flere. Men vi kan bestemme oss for å gjøre noen nødvendige prioriteringer. 

Jula banker på døra i år også. Huset skal være plettfri, pyntet stand. Gaver, mat og drikke skal skaffes. I gatene haster dine medsøstre forbi med panikk i blikket, mens hjelpeløse ektemenn venter mer eller mindre tålmodig utenfor butikkene, nedlastet med bæreposer. Gamle damer blir aggressive og får spisse albuer. De fleste av oss har forutinntatte meninger om hvordan julen skal være. Tenk gjennom dem og prøv å finne ut hvilke du føler du må gjøre fordi det er forventet av deg.

 Det er din jul! Du trenger ikke å følge strømmen hvis du ikke vil. Gi deg selv lov til å velge hvordan du skal feire julen, og bestem deg for hvilke ting som virkelig teller. Er det de åtte sortene, eller er det tid sammen med barna der de gode dialogene oppstår.   Ikke sett altfor høyre krav til deg selv. En av de viktigste årsakene til at mange føler seg utbrent etter jul er fordi de føler seg overveldet av forventningene om hvordan alt skal være, og fordi de tar på seg for mange oppgaver og for mye ansvar. 

Klærne du ser skal jeg ha på meg kanskje i kveld. Disse er nyheter fra Day Birger et Mikkelsen. Klærne er kjøpt hos Milla Interiør. Den fineste interiør og klesbutikken jeg vet om i Kristiansand. Her får jeg rask service. Dette innlegget er ikke sponset. 

3 kommentarer til “DET ER DIN JUL!

 1. ps4 games

  Thanks on your marvelous posting! I definitely enjoyed
  reading it, you will be a great author.I will be sure to bookmark
  your blog and will eventually come back very soon. I want to encourage you continue your great posts, have a nice evening!

  Svar
 2. quest bars cheap

  A motivating discussion is worth comment. There’s no doubt that that you ought to publish more on this topic, it may not be
  a taboo subject but typically folks don’t discuss these
  topics. To the next! Kind regards!!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.