Designstjerner and changes…

23. oktober 2012

Designstjerner

Høsten og faktisk vinteren er her flere plasser i landet, og nå skjer der litt forandringer i hjemmet. Ikke så mye som skal til, men som dere vet så bygget vi 2 etg i huset for ikke så lenge siden, og nå innredes det der oppe. Og gjøres klar for høstmysige kvelder. I grunne skulle denne stuen være et lekerom for ungene, men vi har flyttet dem oppe i 3 etg. Så nå har dem en hel stue for seg selv der…


Oppbevaringskurv fra Tine K…

Nydeligste facettglassene i dyplilla fra Tine K, de skal pryde hjemmet i adventstiden…

Little HAY hånd er også i hus, en litt mindre variant. De fineste  oppbevaringseskene fra Tine K, kjøpt hos Designstjerer.


Expedithylle fra IKEA med hjemmesnekra hjul…
Nye lærrammer fra Tine K, kjøpes hos Designstjerner…hvem har sagt at glasset må være på?Som jeg har nevnt tidligere på bloggen er jeg veldig stolt over og representere  nettbutikken Designstjerner. Jeg er så heldig som skal samarbeide sammen med denne nettbutikken, lucky me! 

Nettbutikken åpnet i august 2012, og leverer ut ulike merker som Tine K, Oliver furniture, Kähler, AnneBlack, Durance, Savon de Marseille, RICE, VIPP, Lexington, La praline, Laura Ashley, happylights, Tina Munkholm og ByWho. Nettbutikken har høy service i sentrum og sender ut varer kjapt hver dag til kundene sine.

Du finner dem på Facebook, trykk liker HER. Og sin egen blogg, trykk HER. Og sist, men ikke minst nettbutikken HER. Nettbutikken bugner av godbiter, og jeg har sikret meg mange allerede. Følg med på bloggen framover…many little changes. Varene jeg har handlet hos Designstjerner finner dere under linken Tine k på nettbutikken.


Høstklem

Lisette

http://www.designstjerner.no/

12 kommentarer til “Designstjerner and changes…

 1. Tonje fra Lamhaugen

  Så herlig det må være, å ha et helt lerret å sette sitt preg på! Mange vakre ting- og jeg legger øyeblikkelig merke til den vakre, vakre lykten ved siden av oppebvaringsboksene! Hvor en den fra? Jeg synes det er vanskelig å fa tak i høye, fine lykter- og det er vel omtrent en sånn en jeg har vært på leting etter leeenge.

  God tirsdag til deg, Lisette!

  Svar
 2. Elisabeth

  Her var det mye fint Lisette!
  ..kunne absolutt ikke tenkt meg en stue nr to, eller
  tre selv.. hehe 😉 Deilig med den plassen!

  Jeg har funnet ut, endelig, hvor de posterne
  med jente/fugl og jente/boble kan kjøpes;
  Fotografiska i St.holm. (Vee Speers) De sender ikke til
  Norge, typisk! men jeg har bestilt de hjem til søsters
  svenske svigerforeldre. Dyre var de heller ikke : )

  Fortsatt fin kveld <3
  KLEM

  Svar
 3. Frøken Fryd

  Holy Moly, eg må følgja med! Har ikkje fått med meg at du har samarbeid med denne godtebutikken 🙂 Guri så heldig du er, snakk om snadder!

  Ser du får omsetning på putene dine, så kjekt!

  Klem Eli

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.