Den gode samtalen på boks

11. november 2014

Gavetips / Samarbeid

Ingen tvil om at jeg er en “følelsesnerd”. Fra jeg var liten husker jeg at jeg likte å prate om livets spørsmål, og det har ikke blitt mindre av det med årene. For cirka et drøyt år siden kom jeg over FUELBOX, jeg kjøpte parversjonen den gang til min mann. Jeg elsker hva grunderen Berta har laget- den gode samtalen på boks. I en travel hverdag, har vi ikke tid til å prate sammen, og når kvelden kommer tar vi fram nettbrett og iphone. Dette gjorde Berta noe med og fant opp FUELBOX. Nå har jeg også fått meg “familieversjonen” som jeg skal bruke nå i julen. Visste du at vi prater i gjennomsnittlig 3,5 min med barna våre pr dag, der du har den gode samtalen? Det lærte jeg nettopp på kurs, dette var skremmende nytt for meg.
 
FUELBOX er 176 kort som er boksen for dere som ønsker gode samtaler som underholder og styrker familierelasjonene.
FuelBox –Familieversjonen er kort med morsomme, alvorlige, spennende og viktige spørsmål som garantert får fart på den gode samtalen i familien. Her får dere anledning til å snakke om ulike temaer som gjør at dere blir enda bedre kjent, forstår hverandre bedre og kan styrkes både som individer og famile.
KATEGORIER
  • Familien
  • Meninger, holdninger og verdier
  • Meg
  • Interesser og fritid
  • Skole og karriere
  • Litt av hvert
  • Relasjoner
  • Fortid, fremtid og nåtid
Trekk kort og still hverandre spørsmålene, med det formål at hvert spørsmål skal generere mest mulig samtale. FuelBox er meningsfull underholdning for hele storfamilien; barn (fra ca 8 år), foreldre, tanter og onkler og besteforeldre.
 
Dette er en perfekt julegave til HELE familien- og det gleder meg å prate om den gode samtalen på boks! 

P.S Designet er også upåklagelig! Kan fint stå framme…
 
Bestille i? Trykk HER.
 
 
Lisette

En kommentar til “Den gode samtalen på boks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.