DE TO FØRSTE UKENE ER ALLTID VERST

17. juni 2017

ElitePT / Helse / Trening

DE TO FØRSTE UKENE ER ALLTID VERST Det har nå gått en uke med ElitePT kost- og treningsapp. Jeg er imponert over hjelpen PT Veronica Dalsnes har gitt meg så langt, men er såvidt i sin speé begynnelse. Har gått inn et par cm rundt magen. Jeg er i «den tiden i måneden» jeg MÅ bare ha og har gått på en “liten smell” i forhold til sjokolade i helgen. Det ble både fredag og idag. Jeg prøver å ikke fortvile, men heller applaudere meg selv over bra matvalg og treningsøkter denne uken. Jeg ønsker ikke å straffe meg selv over valg jeg har gjort, den tiden er forbi at jeg dveler med dårlig samvittighet. De to første ukene er alltid verst. Jeg har fortsatt noen timer igjen til å gjøre gode valg for kropp og hode. Før mensen er jeg enormt moody og kjenner et stort godteribehov, ekstremt.

I kveld tenker jeg å slappe av, muligens en ElitePT økt. Jeg gleder meg til hver økt. Vet at i denne perioden som kommer nå, nemlig sommerferien så bør jeg lade batteriene. Tåler lite stress og ønsker å pleie familie og meg selv. Jeg vet at alle drar nytte av at jeg tenker på meg selv. I neste uke deler jeg litt mattips og hvordan appen fungerer. Du kan lese meg på ElitePT HER.

2 kommentarer til “DE TO FØRSTE UKENE ER ALLTID VERST

 1. tinyurl.com

  What you posted was very reasonable. However, consider this,
  suppose you added a little information? I am not saying
  your information isn’t solid., but what if you added a headline that makes
  people want more? I mean DE TO FØRSTE UKENE ER ALLTID VERST | By Lisette is a little boring.
  You ought to look at Yahoo’s front page and see how they create article headlines
  to get viewers to click. You might add a video or a pic or two to grab readers interested about everything’ve got to say.
  In my opinion, it might bring your blog a little bit more interesting.

  Svar
 2. plenty of fish dating site

  Hey! I know this is kinda off topic but I was
  wondering which blog platform are you using for this site?
  I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers
  and I’m looking at alternatives for another platform.
  I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.