D E C O

29. september 2013

Ukategorisert

Som helgene flyr…mandag i morgen. Ny milepæl for meg som starter i ny jobb. Jeg gleder meg og ser fram til og møte elevene, og da blir nok helgene enda mer hellige når ingen fridager finnes lenger. I dag viser jeg dere en av mine gamle kinesiske pensler, disse er bare underbar vakre. Ingen er like, det som er så spennende med gamle ting. Fås kjøpt hos Mathildes Verden.

I løpet av neste uke gleder jeg meg til noen små forandringer i stuen, følg med på bloggen.

Ha en fortsatt fin søndag ettermiddag og kveld! 

Lisette


4 kommentarer til “D E C O

  1. Tina

    Lykke til med ny jobb, spennende. Jeg ønøsker meg en fridag som da barna var små. Men nå nei her er det bare å jobbe på…. streng mann, skjønner ikke poenget med at kona skal være hjemme. Å ja helgene er veeeeldig hellige. Vakre bilder som alltid 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.