D E C O R A T I O N

19. november 2013

Ukategorisert

Pompoms er kjekke effekter i interiøret, synes de er så fine i formen og jeg bruker dem på spisebordet og barnerommene. Her viser jeg en sort og rosa pompom fra Housedoctor og juleservietter fra Tine K Home. Alt er kjøpt på nettbutikken Babazar.Ukene går så utrolig fort, og jeg er i gang med julehandelen. Jeg deler med dere juletips snart her på bloggen. Gleder meg!

På farten her, signing out.

Lisette

2 kommentarer til “D E C O R A T I O N

  1. Har en drøm…

    Nydelige pompoms, herlige farger ♥
    Finner ingen steder og pynte med de her jeg, men syns de er kjempefine:))
    Ukene flyr ja, det er helt sikkert – må vel starte med juleshoppingen snart her og:)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.