Coral på trening

2. april 2013

Helse / Klær og mote / Run & Relax / Samarbeid

Det er ikke bare på interiørfronten jeg har blitt bergtatt av årets sommerfarge corall. Jeg har skrvet om det norske merket RUN & RELAX før, og har brukt dette på trening over lengre tid. Og vil virkelig applaudere dette merket. Makan til deilig bambus treningsklær skal du lete lenge etter. Vibeke Klemtsen driver RUN & RELAX sammen med Margit Unander og Marianne Borchgrevink. Jeg synes personlig at Vibeke er en av norges flotteste damer, og vil dele med dere noen nye treningsklær jeg fikk i postkassen i forrige uke. Gleder meg til og ha det på Jazzercise til uken.
 
Bambus materiale
Dip and dye


Liker du hva du ser? Trykk HER for og sjekke nettbutikken til RUN & RELAX. Påsken er over, og noen ekstra kilo har nok sniket seg på kroppen etter Paris tur og påskeferie. Nok er nok…
 
Lisette
 

4 kommentarer til “Coral på trening

 1. Sivs hus

  Hei, Helt enig med deg – Vibeke er en flott kvinne:-) har også lyst på de lekre nye treningsplaggene…sommerønskeliste:-) klem Siv:-)

  Svar
 2. Ingeborg

  Enig, nok er nok. Her har det vært Romatur og påskeferie, så i dag har jeg faktisk gjort avtale med en PT for å få litt mer fart på treninga. Treningstøyet så virkelig deilig ut:)

  Fin dag videre til deg:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.