City of Barcelona, part 1.

13. mars 2012

Barcelona / Reise

Endelig et lite livstegn fra disse kanter…vi kom hjem sent søndag kveld etter noen herlige dager i Barcelona sammen. Vi har kost oss i bøtter og spann og har nytt hverandres selskap uten kjas og mas. Deilige middager, mange gode glass med vin og store doser med kos. Vi var gatelangs på La Rambla, og så på den berømte kirken La Sigrada de Familia, akvariumet, fontenen og gikk langs marinaen. Høres kanskje litt rart ut, men savnet ungene da jeg så mange småtasser der. Har aldri vært borte mer en 1 dag fra dem.

 Har knipset mange ulike bilder på turen så jeg veldig gjerne vil dele med dere. I dag vil jeg vise dere bilder som gir goodvibes…


Da vi gikk langs gaten så jeg denne slitte sofaen bak et tagget vegg, elsket uttrykket og ble ganske fornøyd med resultatet. Er mitt favoritt bilde tatt der i fra…

En “eldre” sykkel i bakgården, bak en fin trestamme…


Sjarmerende lufting sengtøy, dette minner meg og Frankrike da jeg var liten.

Tenk og ha tagging som kunst utenfor vinduet sitt….


Bilder av en fortaus Café vi satt på, typsikt i Barcelona…


Vi drakk mye kaffe…disse fra Starbucks
Love CHANEL… 


En rød slitt sofa…hva mer trenger en???Bildene jeg har delt med dere i dag er litt “alternative” bilder av turen. Men vil også vise dere noen “vanlige” bilder fra vår kjærlighets tur også. Håper dere vil være med på resten av reisen vår. Mer detaljer fra tur i dagene framover. 

Vår klem fra Lisette


20 kommentarer til “City of Barcelona, part 1.

 1. ♥ Netta ♥

  Åh, dette hørtes ut som en helt fantastisk tur. Man har utrolig godt av å få litt alenetid som kjærester også. Jeg har enda ikke vært i Barcelona, men det er en av byene jeg virkelig kunne tenkt meg og besøkt. Her går turen til Singpore om to dager, jeg må innrømme at reisefeberen begynner å merkes 🙂

  Ha en herlig dag!

  Klem
  Netta

  Svar
 2. cathrines hjerterom

  Hei! Jeg har også sansen for de litt utradisjonelle feriebildene, selv om man også tar med seg de tradisjonelle. Gleder meg til å se mer bilder fra turen. Har selv vært i Barcelona, en fantastisk by 🙂

  Svar
 3. Fabelaktig

  Så herlig at dere hadde en god tur! Det er dere vek unt!

  Vakre bilder du deler i dag også 🙂

  Sees torsdag!

  Nydeligste tirsdag til deg, her på Nesåsen skinner solen – jammen meg ikke dumt med hjemmekontor på en sånn dag 🙂

  klemklem

  Svar
 4. Stine

  Å, så fint å høre/se på opplevelsene deres:-)Kjæreste tur er gull verdt, selv om man savner de små med små stikk innimellom..Men jeg syntes kjæreste tur er for barnas skyld også, tenk så godt de har av foreldre som er lykkelige med hverandre. Håper du får en deilig uke..Det er forresten en liten overraskelse til deg inne hos meg. Klem S

  Svar
 5. Fine Friminutt

  Ååå det både høres og ser herlig ut! Er i skikkelig reisemodus om dagen og kunne tenke meg å hoppe på første fly out of here – anywhere (nesten)!. Deilige bilder.
  Teppetips til innlegget unde. Jeg kjøpte et liknende på Home&cottage i høst… Lykke til:) Klem

  Svar
 6. Potrina

  Det ser ut som dere har kost dere maks!! Herlige bilder, spesielt det med den sofaen 🙂

  Sorry sent svar angående PS, så du hadde spurt om det på forrige innlegg også. Jeg har Adobe Photoshop CS5 🙂

  Har du photoshop?

  Klem

  Svar
 7. TreToEn

  Reiselysten kommer frem når jeg ser på bildene. Har aldri vært i Barcelona, men det står høyt på lista! Etter å ha studert i Spania er landet absolutt en favoritt…og maten mmmm og vinen…dobbel mmmmm hehe 🙂

  Klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.