Kategoriarkiv: Vegansk mat

INDISK TIL MIDDAG?

29. april 2020

Mat og kos / Vegansk matLiker du auberginer? Liker du indiske krydder og smaker? Da anbefaler jeg denne retten fra Youtube. Jeg tilsette noen spiseskjeer av mangochutney også. Voilà… Jeg liker å lage mat, men jeg lager som oftest to middager. En til barna, og vegansk til oss.

Ønsker dere alle en god dag- til tross omstendighetene!

VELKOMMEN SOMMERTID MED NY FROKOST

29. mars 2020

Mat og kos / Vegansk mat

Jeg har aldri vært glad i tofu, men har oppdaget en fastere tofu som absolutt er egnet for mine smaksløker. Denne vokser ikke i munnen min, og har god tyggemotstand. Til frokost i dag laget jeg min aller første “tofu scramble med avokado, denne vil bli en fast følgesvenn i helgene framover. Har du testet denne oppskriften? Se litt lenger ned i innlegget for oppskrift.

Oppskriften finner du HER. Jeg liker å lage mat som smaker godt, men som ikke tar for lang tid og mange kjørler. Kjenner du deg igjen?

I dag har vi også snudd til sommertid, det i seg selv er veldig deilig, selv om tiden ikke akkurat er under vanlige omstendigheter. Jeg har også kjent på mer inspirasjon bak kamera. Det er jo en fin ting. Startet dagen før frokost med en tur og lydbok i ørene. Deler senere hva jeg hører på akkurat nå.

Kjekt om dere vil legge igjen et spor etter dere, så jeg ikke føler meg alene. Jeg kan garantere et svar tilbake.

VEGANSK TAKEAWAY FRA BØNNESPIREN

27. mars 2020

Bønnespiren / Vegansk mat

Siste innlegg på bloggen visste jeg lite at jeg skulle drive hjemmeskole for 23 elever, samt å være lærer for mine to egne barn. Det har vært to uker som nesten er litt uvirkelige! Jeg er imponert over elevene mine, og mine egne barn som har tatt dette med hjemmeskole veldig bra. I en travel periode utenom det vanlige så har jeg valgt å bestille mat og kaker fra Bønnespiren i Stavanger. Jeg elsker maten og kakene Stine lager! Jeg kan faktisk snart feire 1 år som veganer! Hvem hadde trodd det…

Disse pistasjesnurrene koster 89,- for fire stykker, synes ikke det er så halvgale. Se den fine esken de ble levert i. Trykk HER for å besøke facebooksiden til Bønnespiren.
Et glass med Kambucha er favoritten min, da senker jeg skuldrene og nyter hvert sipp. Jeg bestilte to veganske middager også, men de rakk jeg ikke å avbilde. Vil du bestille mat, eller kaker kjører Stine GRASTIS i Stavanger, men tar 35,- i bompenger for de som bor utenfor.Dette innlegget er ikke sponset! Jeg vil bruke bloggen min til å gi de små bedriftene min støtte nå i en krevende tid.