Kategoriarkiv: Vårt hus

SLIK SER JEG HØSTEN

23. september 2018

By Lisette / Høsten / Stue / Vårt hus

 

SLIK SER JEG HØSTEN

Noen dager er jeg tom for ord. Det er som de ikke kommer til meg. Likevel vil jeg dele noen stikkord for høsten og de som betyr noe for meg framover. Innekos, takknemlighet, foreldre, barna, mer tid, yoga, refleksjon, pust, nyanser, sanser, vennskap, egenpleie, si nei, påfyll, kaffe, sjokolade, søvn, musikk, latter, Amsterdam, innsikt, empati, selvregulering, energi og ærbødighet.

 

 

ME AND MY MAN

3. august 2016

Interiør / Stue / Vakre hjem og interiør / Vårt hus

ME AND MY MAN

Min samboer ble rimelig ukomfortabel da stylisten og fotograf ønsket et bilde av oss begge til Vakre rom og interiør reportasjen. Jeg synes det hele var litt festlig, da vi fikk foreviget et bilde av oss begge. Synes det ble kjempe fint. Vi har begge gått igjennom livsstilsendringer siden dette bilde, og min mann ser mye nettere ut idag. Likevel er bildet minner som er fra hjemmet vi har skapt sammen. Et hjem er ikke bygget over en dag sies det, sitatet passer nok de fleste. Vi har sakte, men sikkert skapet vårt hjem som gjenspeiler våre behov og stil. Noen kan synes det er vel hvitt, men vi liker det. Å male gulvene hvite var noe min mann sa nei til i starten, men han angrer ikke i dag. Jeg elsker det hvite lerret vi har nede i første etasje. Det gjør stuen større og alt kommer så fint fram av møbler.

Skapene dere ser er fra danske Lindebjerg Design. Vi har hele tre stykker av dem. Skapene brukes til litt forksjellig, det ene har vi steintøy og glasser i. Mens det største blir brukt til deco og stilleben.

By Lisette

TUSEN TAKK

7. juli 2015

Blomster og planter / Stue / Vårt hus

 

Ferske blomster har jeg faktisk ikke kjøpt de siste 3 uker, det må være rekord for meg. Jeg har rett og slett fått litt hos nabohagen, og tatt fra blomster fra vår egen hage. Neste år blir nok enda bedre, da har peonene fått satt seg. Vi har også plantet clematis, i fargene hvit og blålilla. Håper disse faktisk kommer seg i år. Den grønne planten på bildet er også dekortativ, og har blitt mer og mer glad i grønneplanter.

TUSEN TAKK til alle som likte innlegget mitt i går! Og en ekstra takk til Janne og Stina som la igjen en kommentar på bloggen. Facebooktallet har aldri vært så høyt. Synes også at slike personlige innlegg er gøy å lese om ulike bloggere. Men, hadde ikke trodd det skulle mottas slikt.

Ønsker deg en fin dag!

By Lisette

Blenda hvitt

20. juni 2015

Hverdagsglimt / Inspirasjon / Lamper / Stue / Tine K / Vårt hus

 

Er det noe jeg ikke har angret på så er det våre hvite gulv! Klart det krever litt ekstra rengjøring, og alt skitt synes, men er så verdt det. I går tok jeg på nyvasket trekk på Gervasoni loveseaten, den ble som ny. Elsker den blomstrete puten fra Tine K Home, det gir et sommerlig uttrykk i hjemmet, og det liker jeg. Ingenting tyder på sommer enda her, selv om bildene viser solskinn her. Det var kun noen timer på ettermiddagen. Mange av sommerblomstene våre har mistet sin glød, mye pga alt regnet de siste ukene- utrolig kjedelig.

I dag derimot har de meldt fint vær(15 grader, ikke sydentemp), og jeg skal på stranden en tur for å grille med familien.

Om du lurer på hvor mine “Stan Smith” er i fra, trykk HER.

Ha en nydelig lørdag!

By Lisette

Favorittmøbel

23. mai 2015

Foto / Hverdagsglimt / Inspirasjon / Interiør / Tine K / Vårt hus

 

I dag viser jeg detaljebilde oppe i stuen i andre etasje. Her oppe har vi en Tine K sofa i størrelse large. Dette er mitt favoritt møbel nr.1 i huset vårt, vi har en lik sofa nede bare i XL. Sofaen er super komfortabel, og holder seg fint i stoffet. Vi har to små barn, og er et must at tekstilet holder seg fint etter vi har sittet i den. Stoffet i sofaen er 50% lin og 50% bomull.

Kjære lesere, ønsker dere spesielle innlegg her på bloggen? Det kan være oppskrifter, interiør, mote, ulike temaer, redigering av bilder osv. Skriv under kommentarfeltet.

Ha en fin lørdag!

By Lisette

Springtime

24. april 2015

Inspirasjon / Stue / Tine K / Vårt hus

 

 

 

Fredag er her, og et nydelig sitat jeg vil dele….

“Mitt stille vann, jeg må tilbake hit når jeg må finne roen. Mitt stille vann, mitt stille vann, jeg må tilbake hit når jeg har mista troen”.

Litt melankolsk sitat som jeg synes er nydelig!

Hatt og pute fra Ølen møbel, alt fra Tine K.

Ha en god helg!

By Lisette

Simplicity

7. mars 2015

Mathildes Verden / Stue / Tine K / Vårt hus

 

 

 

 

 

 

 

De neste to ukene lever vi i rot mens vi maler gulvene i første etasje. Det går overraskende greit med tanke på rotete omgivelser. I skrivende stund regner det i Stavanger, og jeg ser at vinduene trenger en vask etter uker med regn. Det er en tid for alt- men nå er det lørdag!

På bildene skimter du nye puter som skal i sofaen, og de kule egggene! Kjøpt hos Mathildes Verden.

Ikke glem å scrolle deg nedover siden! Mine samarbeidspartnere lodder ut fiiiiiine gaver!

 

By Lisette

Interiør lakkering

28. februar 2015

Inspirasjon / Interiør / Spisestue / Vårt hus

 

Før bilde:

 

Etter bilde:

 

 

 

Mye har endret seg de siste 8 årene interiørmessig hjemme hos oss! Alt var såpevasketeik, til og med gulvene. Eneste restene av eik siste året var spisebordet. En god venninne og svigers har brukt en velkjent interiørlakkerer i Stavanger, nemlig Vågane Viste. Dette pirret min nysgjerrighet, og jeg angrer ikke et sekund. Bordet ser mer eller mindre helt nytt ut, men har beholdt livet i trefurene over det hvite. Vi valgte å lakke det matt hvitt.

Svigers leverte inn kjøkkendørene til lakkering, og det ble som nytt hos dem! En annen venninne har lakkert kjøkken, og stuebord.

Jeg gir min varmeste anbefaling til Vågane Viste spesialinteriør! For en service og rask jobb de utførte. Fant dem også på FB, HER.

Ha en fortsatt fin helg!

 

By Lisette