Kategoriarkiv: Vakre hjem og interiør

VELKOMMEN INN PÅ KJØKKENET

22. januar 2017

Hverdagsglimt / Inspirasjon / Interiør / Vakre hjem og interiør

PÅ KJØKKENBENKEN hjemme hos oss finner du minst mulig egentlig. Jeg liker en ryddig og ren kjøkkenbenk. Drømmen om et stort og funksjonelt kjøkken er der, men blir nok ikke de neste 5 første årene. Jeg liker å lage mat og bake og hos oss har vi en åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet vårt er fra Sigdal.

Bildene er i fra reportasjen Vakre hjem og interiør for 1 år siden. Super fornøyd med bilder og styling.

By Lisette

ME AND MY MAN

3. august 2016

Interiør / Stue / Vakre hjem og interiør / Vårt hus

ME AND MY MAN

Min samboer ble rimelig ukomfortabel da stylisten og fotograf ønsket et bilde av oss begge til Vakre rom og interiør reportasjen. Jeg synes det hele var litt festlig, da vi fikk foreviget et bilde av oss begge. Synes det ble kjempe fint. Vi har begge gått igjennom livsstilsendringer siden dette bilde, og min mann ser mye nettere ut idag. Likevel er bildet minner som er fra hjemmet vi har skapt sammen. Et hjem er ikke bygget over en dag sies det, sitatet passer nok de fleste. Vi har sakte, men sikkert skapet vårt hjem som gjenspeiler våre behov og stil. Noen kan synes det er vel hvitt, men vi liker det. Å male gulvene hvite var noe min mann sa nei til i starten, men han angrer ikke i dag. Jeg elsker det hvite lerret vi har nede i første etasje. Det gjør stuen større og alt kommer så fint fram av møbler.

Skapene dere ser er fra danske Lindebjerg Design. Vi har hele tre stykker av dem. Skapene brukes til litt forksjellig, det ene har vi steintøy og glasser i. Mens det største blir brukt til deco og stilleben.

By Lisette

CLEAN BEDROOM

1. august 2016

Soverom / Vakre hjem og interiør

Disse bildene er fra reportasjen i Vakre hjem og interiør. Stylist Tone Kroken ønsket å skape en rolig stemning med lite dekor. Innbydende og rolig uttrykk synes jeg. Stilen gjennspeiler slik som jeg har det til vanlig.

CRISPY AND WHITE IN OUR BEDROOM

Soverommet vårt består av to skaper til klær, to designlamper og to nattbord- that´s it. Da skjønner du at jeg liker minst mulig dill. Fargen på veggen er grå, jeg synes fargen gjør så mye i seg selv. Grått er en fin farge som passer på de fleste soverom.

By Lisette

La Cuisine!

25. juli 2016

Interiør / Kjøkken / Vakre hjem og interiør

Kjøkkenet vårt er fra Sigdal kjøkken. Skapet er fra Lindebjerg Design som er favroritten av møbler i huset.

Et hvert ønsker vi å gjøre noen kjøkkenforandringer, men blir nok ikke med det første nei.

I dag viser jeg dere bilder fra kjøkkenet som var i Vakre hjem og interiør. Yvonne Wilhelmsen tar vakre bilder som får alt til å skinne.

By Lisette

ET BILDE SIER MER EN TUSEN ORD!

24. juli 2016

Kjøkken / Vakre hjem og interiør

 

BOLIGREPORTASJE I VAKRE HJEM OG INTERIØR I VÅR 2015

I mai i år var hjemmet vårt avbildet med en rekke bilder i Vakre hjem og interiør. Norges beste interiørstylist Tone Kroken og fotograf Yvonne Wilhelmsen var hos oss å skapte magi i type stemning og bildekvalitet. Jeg tenkte å vise dere disse bildene omsider på bloggen for de som ikke har lest bladet som var i mai utgaven.

Det å posere foran fotograf er annerledes, dette bilde fra meg på kjøkkenet er et favoritt bilde av meg personlig. Jeg liker uttrykket Yvonne har fått fram. Jeg ser glede i øynene mine, og energi. Noe som gjenspeiler personligheten min. Takk- Yvonne.

Min kjære mamma er 60 år i dag- GRATULERER så mye til verdens fineste mennesker.

By Lisette