Kategoriarkiv: Vakkert

Gibort//Giveaway hos Lisettes perler…

6. mars 2013

Giveaway / Vakkert

Verdens snilleste sjef i butikken VAKKERT jeg jobber ekstra gir bort 3 flotte premier til utlodning, en verdi over 1200,- Butikken Vakkert ligger i Stavanger “rett over” Sølvberget blomster for dem som er kjente. Vakkert fører mange kjekke merker og er innredet i skandinavisk stil. Merker du finner hos VAKKERT er: Bloomingville, Ditte Fisher, Kähler, Krosser, ByNord, Missoni, Louise Roe, Tom Dixon, Syrlig osv. Vil du være med på gi borten følger du noen enkle regler der du kan samle inn poeng ved følgende:
 
1.lodd for og være følger bloggen min.
1.lodd for kommentar på bloggen.
1.lodd for å legge ut LINK på bloggsiden din.
2.lodd for å like Vakkert på Facebook.
 
Alt i alt kan du samle 5 poeng, husk og skriv hvor mange lodd du tar og hvilke på komentarfeltet. Du kan bli med fordi om du ikke har blogg, legg igjen navn og email adresse.
 
15.april kåres en vinner som får tilsendt herligheten hjem i postkassen.
 
Gul stripete Kähler vase
 
 
Vakker keramikkvase fra Ditte Fisher i sort…
Ditte Fisher keramikk telysholder…
 
Har alltid vært så imponert over butikknavnet, det lyder så VAKKERT….

Bli med da vell, du vinner ikke om du ikke prøver!

Lisette

Mønster og farger…

25. juli 2012

Farger / Interiør / Missoni / Vakkert

Tok med noen varer hjem fra butikken jeg jobber “Vakkert-Interiør-Design”. Nydelige sterke farger, som der er lite av i grunnen hjemme hos oss. Jeg blir for preget av sterke farger, det vil si at jeg trenger ro når jeg er hjemme. Har så mye med farger på jobb og impulser utenfra. 
 
Nydligste Germini blomsten i gult jeg fikk med meg, litt annerledes en den “alle” har.
Missoni ullpledd og glitter pute i disse kalde “høst” dager…
Likte du disse fargene?
 
Forresten, tusen takk for dere besøker og komenterer. Du blir lagt MERKE til om jeg ikke har sjans og skrive til alle. Men der kommer tid etter sommeren til det tenker jeg.
 
Klem Lisette
 
 
 

Krosser…

28. juni 2012

Inspirasjon / Interiør / Soverom / Vakkert

Som dere vet så skal vi begynne på soverommet vårt, men må bare vente til mannen kommer hjem fra offshore. Maling er kjøpt, og skal males i fargen NØYTRAL fra Lady. Den er lysgrå, men tror den vil bli mørkere pga lyset inne på rommet vårt. Ellers kommer det nytt sateng sengtøy og lin puter fra HM Home. Og sist, men ikke mist kanskje et Krosser nattbord? Elsker disse stubbene, de er så vakre og naturlige. Passer ypperlig på soverommet der det skal være svalt og bekymringsfritt(ikke alltid det når jeg skal legge meg).  Synes det er ekstra kult at det er norsk, og at hver årring er numert og unikt.
 
 
Små Krosser stubber til dekor…
 
 
Hver årring er nummerert og unik…
Finnes i ulike farger og størrelser…

Lue til og varme fua si på…

Likte du dem, eneste minuset er at dem er litt kostbare. Men som hver design så koster det. Disse stubbene får en kjøpt hos Vakkert der jeg jobber.


Deilig sommervær vi har hatt i dag, vi har kost oss med venninne med to unger på grillings på ny lekeplass i nærområdet.


Lisette

Vakkert- interiør & design…

13. mai 2012

Inspirasjon / Interiør / Jobb / Vakkert

Da jeg var på jobb på fredag knipset jeg noen bilder fra butikken jeg jobber i…her får dere litt inspirasjon…Vi sender varer rundt om i landet om dere se noe dere ønsker. Ta kontakt med Everly HER.
 
Missoni Home puter og ByNord “babypute” og Krosser trestubber. Helt fantastiske og se på…
Tom Dixon lamper, ByNord puter og klær…Sjekk ut tapeten, kul eller?
 
Nydelige sarte farger sammen…
Tom Dixon kulelamper
 
Vakkert, eller hur???
 
Storkoser meg på jobb med Everly…
 
Klem fra Lisette