Kategoriarkiv: Vakkert Interiør Design

VAKKERT HOS VAKKERT

28. desember 2016

Milla Interiør / Vakkert Interiør Design

VAKKERT HOS VAKKERT For flere år siden jobbet jeg i en interiørbutikk i Stavanger, Vakkert. Ved siden av jobben min som nattsøster jobbet jeg deltid hos Everly Oras som er innehaver av butikken. Koseligere sjef skal en leite lenger etter! Jeg storkoste meg med deltidsjobben, men det ble for travelt med mann offshore og nattstillingen min. Interiørgleden er der fortsatt, men er nok noe nedtonet.  Jeg har forelsket meg i et nytt interiør og klesmerke, Vibeke Scott. Putene er i en fantastisk silke velourkvalitet og jeg elsker paisleymønsteret. Vibeke Scott putene er kjøpt hos Vakkert. Disse putene sammen med den rosa makronen fra Christina Lundsteen, kjøpt hos Milla Interiør. 

Har du sett så fin velourpute i Gervasoni stolen vår. Jeg elsker fortsatt puter like mye som før.

 

Har du instagram? Da bør du følge Vakkert HER.

By Lisette

ET MØTE SOM SKAPTE SKRIVEKLØE

Vakkert Interiør Design

TANKER OM 2017 De siste månedene har hodet mitt ikke vært ordentlig pålogget for å skrive innlegg som er refleksjoner og tanker. Jeg liker å bruke bloggen som et fristed for utløp om tanker og temaer som betyr noe for meg. I dag hadde jeg et møte med en person som fikk fram litt tanker omkring vennskap. Denne damen tok jeg barneyogatdannelsen med for 1 år siden, og jeg husker jeg ble dratt mot hennes energi. Hun hadde «snille øyne og en varm utstråling». Opplevelsen var heldigvis gjensidig, og vi ble enige om og treffes for en tur og kaffe idag.  Jeg var litt nervøs i forkant. Prøvde å peppre meg selv med ulike mantraer som ″ta det med ro, hun ser ikke på rot, ikke prat så fort, dette har du godt av, slapp av, stress ned″ etc. Slike scenarier er jeg i utgangspunktet dårlig med, selv om de fleste ikke ville trodd meg om jeg fortalte det. Jeg liker det trygge og kjente, samtidig som jeg blir engasjert og muligens litt stresset. Samtidig ville jeg treffe henne igjen. Er det virkelig for sent å etablere nye vennskap i voksen alder? Det tror jeg egentlig ikke, og håper saktens ikke at det stemmer. Har bestemt meg for at i 2017 skal jeg bli mer sosial. Tørre og våge litt mer, invitere mer, slappe av mer!

Jeg har et stort nettverk, men få nære venner. Er nok muligens få som ordentlig kjenner meg. Oppover barndommen har jeg blitt skuffet endel, og dette preger meg til en viss grad i dag også. Jeg er trygg i meg selv på ulike måter, men kan fort tenke negative tanker samt at jeg kan nøste opp følelser. Jeg opplevde treffet personlig idag, det vil si at vi pratet løst og fast om ting, samtidig som det var en dybde i relasjonen. Vi oppdaget begge at vi var ganske lik forståelse rundt mennesker og livet, samtidig som hun har en helt annen ro en meg. Noe jeg har utrolig godt av å være blant. Det smitter naturlig over.

All julepynten er tatt bort for i år, og jeg fikk meg denne kule bananplanten i går. Luktelyset er fra franske Astier de Villatte er i fra butikken Vakkert i sentrum. Det lukter himmelsk godt, og jeg reagerer ikke i luftveiene av det. Anbefaler å følge Vakkert på instagram. Trykk HER.

By Lisette