Kategoriarkiv: Vågane Viste spesialinteriør

På stuebordet

21. juni 2015

Blomster og planter / Design / Foto / Hverdagsglimt / Inspirasjon / Spisestue / Vågane Viste spesialinteriør

 

På stuebordet har jeg som regel alltid friske blomster, denne gangen snitt peon fra mine naboer. Rett over gaten har jeg et eldre ektepar med en vakker hage, de sender over stauder til meg rett som det er. Jeg stopper alltid for en prat med dem, og tror de sette pris på oss. Jeg har en spesiell ting for dyprød peon- den vakreste fargen utenom hvitt. Jeg er superlei av de rosa som “alle har”. I dag fikk jeg staude av dem i denne fargen. Skal vise dere når den er i full spring!  Rett før helgen fikk jeg de nyeste KK Living i posten, reportasje fra Hildes hjem og Tine K Home. Utrolig inspirerende- løp og kjøp.

Ellers er jeg glad vi lakkerte eikebordet vårt til  i vinter. Ønsker du å gjøre det samme? Vågane Viste spesialinteriør gjør jobben for deg. De lakkerer alt i fra kjøkkendører til spisebord.

 Kjekt at mange hiver seg på GIVEAWAY her på bloggen- blir med! Trykk HER for å delta.

By Lisette