Kategoriarkiv: Utfordring

InteriørbloggStylist…

23. juli 2012

Interiørmesse / Utfordring

Lørdag 29.september skal interiør og boligmessen være i Bergen. Jeg kommer, og gleder meg enormt til en inspirasjonshelg og møte mine favoritt bloggere. Boligmessen avholder en stylistkonkurranse til oss bloggere der en skal ta ET bilde(valgfri tema)og komponere et interiør. Jeg har stylet mitt bidrag med forskjellige teksturer og materiale. Kelim puten skaper et grovere inntrykk på bildet, og det rustikke er blandet med glassverk som harmonerer mot det naturlige material som treverk i krakken og redskaper. Ballerina tøflene er heklet og de rundekulene på gulvet gir et mer røft uttrykk bort i fra det romantiske som rusjeputen og kurven. Blomster og strå gir et fint uttrykk i interiøret noe jeg bruker ofte som virkemiddel når jeg innreder og styler hjemme. Jeg tror jeg er den første som melder meg på konkurransen, “den som inte vågar vinner intet” sa alltid min mor…This is my passion!
 
Du kan melde deg på HER.
 
En regnfull dag her i Stavanger…
 
Klem Lisette
 
 
 
 
 

Vinneren…

6. juni 2012

Uterom / Utfordring

Av uteroms utfordringen er:
 
STYLIZIMO!!!
 
Tusen takk for hjelpen til dere som har stemt…over stemmesankingen kom Nina høyest i score av alle stemmene.
 
 
 
Nina: Kjekt om du mailer meg din adresse så skal jeg sende avsted gaven din;)
 
Klem Lisette
 

Finalister utfordring “vis meg ditt uterom”

2. juni 2012

Uterom / Utfordring

41 stk meldte seg på min første utfordring her på bloggen, og tusen takk til hver og en som stilte med sitt bidrag. Litt vittig er det jo når NIB går i gang med sitt samme utfordring…så nå kan enkelte melde seg på en gang til med samme bidrag? Jeg har valgt ut 11 hele finalister, og synes det var på sin plass at dere får sjanse til og stemme på din favoritt. Så her er følgende favoritter og hvorfor jeg nettopp valgte disse bidragene.


1. Myke minutter


Dom: Bidraget skillet seg klart ut, og er en av mine storfavoritter. Lekkert stylet, og jeg får en fransk følelse av noe godt som venter meg, lin mot det gamle trebordet myker opp bildet, sterkt og klart foto.


2. Frk.Foto

Dom: Dette bildet er unikt sammensatt, og kunne vært tatt ut i fra interiør bladet Interiørmagasinet. Blomsterkrans som definitivt uttrykker sommer, den rosa sterke fargen  passer godt mot treverket og rottingstolene og gir en romantisk stemning. Og søte vimpler… Likte også at bordet/stolene er ute i det fri, rett og slett på gresset.


3. Stylizimo


Dom: Ingen tvil om Nina kan sine saker, og stylingen på dette bildet gir meg en layback følelse og sydlanske elementer som buddah hode, marokanske lykt, planter, sandaler og det fantastiske brudeteppet. Kvaliteten på bildet er godt, noe som er det viktigste.4.Draumesider

Dom: Her er et stilleben som har fanget opp den nydeligste naturen som skinner på vinduet. Her viser Elin “at det enkle er ofte best”.


5. Kronprinsessene


Dom: Lekent stylet med farger som bare gjør en glad, her ser jeg tydelig at det er jentene som regjerer. Less is more sies det, men her synes jeg det er deilig med MORE. May Helen har stylet det på en morsom måte og bruker sterke farger.


6. Hege in France

Dom: Dette Bilder er enkelt stylet og gir et ryddig inntrykk, veldig fransk med murvegger og de gråe dørene som svaler huset i solsteiken. Med de hippe dip dyed føttene på trebordet som er veldig inn på interiør fronten.


7. Huseby living

 
Dom: Stilleben med den fine storsele stolen, klart foto, flott stylet med blå pute som igjen går i blomsten. Lanternene i kjent marokansk stil.


8. Pippilottashus

Dom: Lekkert uterom med frodig grønn bakgrunn. Sommerlig bord dekket i rødt, lekkert komponert med sommerlig vri.


9. Beatehemsborg


Dom: Vakkert komponert med naturmaterialer og sink. Får en litt lun stemning og nostalgi med eplekassen i turkis. Kule elementer som skiltet og litt utadisjonelt uterom, og det liker jeg.


10. Top of the moon

Dom: Nok et lekent bidrag med pasteller, legg merke til de kule brillene som er enkle effekter som en legger merke til. Fint utemøbel med lun skinnfelle. Fint sammensatt bilde og kreativt.


11. Sommerjentens interiørhule

Dom: Dette bildet er stunning, vakre utemøbler, frodig busk og herlig hav av puter i rolige farger. Sterkt og klart foto.

Varierte finalister, og ingen lett avgjørelse. Så trenger derfor din hjelp. Avstemningen avsluttes på tirs 4.juni kl.17.00. Tusen takk for at alle som deltok. Alle bidragene er fine på hver sin måte…

Lisette

Siste dag med uteroms utfordringen!

1. juni 2012

Uterom / Utfordring

35 bidrag har kommet inn så langt, kjempe mye fint så det blir en vanskelig avgjørelse, men går ut i fra hva jeg har skrevet tidligere hvordan jeg trekker ut en HELDIG vinner. Du har fortsatt sjans til og hive deg på. Hadde vært gøy om vi nådde 40 bidrag…
 
Lykke til, skal se på vinneren i natt. Så morgen tidlig blir vinneren publisert her på bloggen. Du kan vinne et Missoni håndkle i freshe sommer farger og te fra London tea Company. Meld deg på HER.
 
 

Street Photography…

18. april 2012

Foto / Utfordring

Jeg har et bilde jeg vil stille med i øyeblikk sin fotokonkurranse “street photography”. Fotokonkurrasen handler om å “fryse” et foto av feks et sted, menneske eller ting. Dette er en fotoform som har eksistert leeenge…


 Da jeg gikk gatelangs i Barcelona med min kjære i mars-12 så fikk jeg fryset et sånt moment. Jeg synes det var fantastisk med den røde, slitte og gamle velour sofaen ute bak en skitten tagget vegg. Hva synes du?
 
Vil du være med på konkurrasen så meld deg på HER.
 
Lisette
 

Varmer opp…

6. april 2012

Foto / Utfordring

Til øyeblikk konkurransen som har temaet street photography, jeg stiller med et annet bilde i konkurransen en med dette bildet, som jeg liker også. Dette temaet elsker jeg, og må si at jeg har blitt så glad i foto. Og Øyeblikk.net har så mange kjekke utfordinger, se HER om du er interessert.
 
Dette Bildet er tatt i Barcelona nå i mars nede ved marinaen.
 
Klem fra Lisette
 
 

Utfordring, kommode

30. mars 2012

Interiør / Utfordring

Myke minutter har en utfordring som heter “vis meg din kommode”, og det passet jo perfekt ettersom vi har nettopp fått inn en ny tv kommode. Egentlig så har jeg bevisst aldri vist på bloggen tv vinkelen, mye pga jeg ikke synes tv er noe fint møbel. Det eneste jeg liker med tv vårt, er at det er HVITT. Og vi er nå på utkikk etter et større tv, men det må være HVITT;) Så her stiller jeg med mitt bidrag…Vil du være med så trykk, HER.
 
 
Her nytes kveldene foran…kommode og TV
Blått mot det hvite, elsk…
 
 
Da er det helg, og jeg ønsker dere en avslappet helg! 
 
Klem fra Lisette

Påskeutfordring…

16. mars 2012

Påske / Utfordring

Portrina her en utfordring der vi skal vise vårt påskebidrag…jeg har knipset noen detaljebilder av litt påskepynt hjemme hos oss. Pyntingen til påsken hjemme hos oss er ganske rolig, med litt alternative egg i natur og litt sarte farger.
 

Meld deg på du også da vell, morsomt med utfordringer!


Lisette