Kategoriarkiv: Tine K

SLIK INNREDER JEG I HØST

17. juli 2017

Bisi vaskeri og rens / Gliiz / Interiør / Tine K

SLIK INNREDER JEG I HØST

Føles som høst ute egentlig, bladene av plommetreet har falt og temperaturen viser mellom 12-14 varmegrader her på Vestlandet. Det er ikke sprekt akkurat. Har dere sjekket ut den nye kolleksjonen til Tine K Home? Utrolig mye delikate farger denne høsten. Nyanser av grå, gult, grønt, jordfarger og lilla er hotte farger i høst. Jeg har sikret meg to go´biter fra Gliiz nettbutikk.

 

Husker dere at jeg hadde sofaen på rens hos Bisi for cirka en måned siden? Guttungen sølte et vannglass etter sist nyrenset sofa og fikk den verste vannskjolden da det tørket. Måtte levere det inn igjen og få sofaen renset grundig nok en gang, litt surt. Leverte også inn trekket til Gervasoni stolen, se hvor blenda hvitt resultatet ble. Min varmeste anbefaling går til Bisi renseri! 

 

 

INTERIØR(&)GALSKAP

8. april 2017

Interiør / Stue / Tine K

SLIK VAR INTERIØRHODET MITT FØR Jeg har et godt avslappet forhold til interiør i dag. Det er en befrielse. Kan ikke fatte at jeg har brukt så mye penger og energi på å endre hjemmet vårt. Det var som en besettelse, når favorittmerket kom ut med ny kolleksjon, da måtte ting endres umiddelbart. I dag abonnerer jeg på INGEN magasiner, før hadde jeg omtrent alle. Så hva endret seg?

Livet og rastløsheten har endret seg. Nå kan jeg se et interiørbilde på instagram uten å hige etter « jeg må bare ha». Selv nyter jeg bildene i hjemmene til andre, uten at det settes store tankeprosesser rundt det jeg ser. Det er en god følelse. Disse bildene tok jeg i dag, lyset ute og den fine kaktusvasen kommer ekstra godt fram.  

Flytter vi på oss igjen så skal jeg ha brede plank på gulvet, hvitt er flott- men veldig upraktisk. Det positive med hvitt er at interiør og møbler kommer godt fram på bilder. Alt blir lyst og innbydende. Likevel angrer jeg ikke på at vi malte gulvet hvitt.

Til tider har jeg lyst å bytte ut stuebordet vårt til et marmor rundt bord, men det blir nok bare tanker. Ønsker jeg litt nye uttrykk hos oss bytter jeg litt rundt på ting og puter. Jeg må ikke plent kjøpe meg til nye ting lenger, det er godt det.

By Lisette

ER DU FORTSATT INTERIØRBLOGGER?

17. juli 2016

Interiør / Stue / Tine K

 

Det er sjelden interiørinnlegg på bloggen min om dagen, helt enkelt fordi horisonten har åpnet seg for flere aspekter i livet mitt. Jeg er fortsatt glad i interiør og estetikken, men bloggen min har helt klart blitt mer en livsstilsblogg.

Det er hundrevis av blogger der ute, og jeg lurer på hvorfor akkurat du leser min? Det hadde vært kjekt å vite.

Regnet sildrer ned i Stavanger i skrivende øyeblikk, og håper vi snart får sommeren tilbake. Jeg blir så innmari værsyk.

By Lisette

NYE SOMMERSANDALER I HUS!

1. juni 2016

Gliiz / Sko / Tine K

 

SOMMERSANDALER TIL EN OVERKOMMELIG PRIS

Hva synes du om mine nye skinnsandaler fra Gliiz? Disse skoene bor jeg i om dagen, og blir bare mykere og mykere ettersom jeg går i dem. De koster også kun 299,- Det kaller jeg fin pris! Så et lite onsdagstips om du ønsker noen fine sommersandaler nå som varmen kommer. Jeg var heldig som sikret meg et par, da disse fyker ut. Jeg vil også tipse dere om Sylvia som driver nettbutikken Gliiz. Hun har også et showroom i Kvinesdal om du skal sørover i sommer!

Det har nå gått 1,5 uke siden jeg spiste godteri, har ikke tenkt på søtsaker siden. Har ikke hørt fra dere andre? Er dere fortsatt med?

By Lisette

NO CHRISTMAS YET!

5. desember 2015

Designstjerner / Inspirasjon / Interiør / Stue / Tine K

 

 

 

MISSING THE CHRISTMAS THREE, SOON ON THE BLOG!

Lite som minner om jul riktig enda, med storm kuling utenfor og en eksamenstresset mamma. Siste eksamen i år er neste onsdag, og det skal bli så deilig. Jeg har følt meg fjern og stresset, men sånn er det for de fleste under eksamen. Sist jeg var student var jeg “fri og frank”, og det kan ikke sammnelignes med statusen nå. Alikevell har jeg tilpasningsdyktige barn og mann- og det er jeg kjempe takknemlig for. Min samboer gjør det mulig for at jeg skal utdanne meg til det jeg ønsker, og det ble en omskolering-no doubt! Sykepleien kan jeg heldigvis alltid vende tilbake til.

Litt jul har vi i stuen har vi alikevell, men viser dere mer så snart eksamen er over. Ser du den store shiny vasen på bordet? Er den ikke vakker. Vi fikk nettopp nytt trekk til Tine K sofaen vår, bestilt hos Designstjerner.

Ha en fin lørdag!

By Lisette


To my english speaking followers: Do you benefit of my translate on the blog? Good to know if you understand my translate. Please feel free to comment.

Høst i stuen!

1. oktober 2015

Instagram / Stue / Tine K

 

Jeg har lenge hatt det med mørke toner i sofaen, og det har jeg fortsatt. Månedene raser fort fram til jul, og jeg har en idé til farger som kommer i sofaen. Jeg har en ting for burgunder og grønt, og ender nok opp men en av fargene til jul. Har siklet lenge på to av putene som er i sofaen fra den nyeste kolleksjonen til Tine K Home. Jeg har vært en trofast Tine K fan i mange år, og blir fortsatt like yr når ny kolleksjon kommer ut.

En rask tur innom bloggen før jobb! Ha en nydelig dag.

By Lisette

Prince charming!

15. august 2015

Hund / Hverdagsglimt / Stue / Tine K

 

Gizmo “the dog” er en nydelig liten hund, masse personliget og sjarm. Eieren er en høy mann med masse tatoveringer, ikke en slik type du ser med en liten papillon. Mannen jeg prater om er nemlig min bror. Han og kjæresten er på reise, og mine foreldre har hatt hunden uten om en natt. Mens min bror er på reise bestilte min mor tur til hundefrisør med Gizmo. Jeg synes han er bare helskjønn hårløs. Pelsen dufter parfyme også. En skikkelig prins på puffen min der.

Jeg er alikevell glad for at jeg ikke har dyr lenger, det er et stort ansvar. Man har alltid hunden i bakhode, og man blir bundet. Nå er brutteren heldig som har foreldre som stiller, og en søster.

Det regner i skrivende stund, og tror ikke det stopper med det første. Ha en nydelig lørdag!

By Lisette

Hverdagen over oss igjen!

2. august 2015

Hverdagsglimt / Tine K

 

Måtte ut å fange ettermiddagsolen….slik så det ut de siste soltimene nå før kl.18.00 i hagen. Sjokoladecosmosen er i full blomst, og dufter sjokolade- artig igrunnen. I morgen er det meldt knallvær, men ferien er dessverre snart slutt for vårdel. Ingen særlig sommer på vestlandet i år, men neste år ferien er allerede bestilt. Det blir sol og badeferie. Mine foreldre blir 60 år og spanderer! Gosh….det blir deilig.

Ungene begynner i barnehagen i morgen, og mor har flere ting hun må få ordnet før skolestart. Ferdinand gleder seg utrolig mye, og “lille Amadeus” begynner på stor avd. i barnehagen. Han gleder seg til hverdagen i morgen.

Endringer skjer i min hverdag også, mer kommer på bloggen. Regner med at flere innlegg kommer nå som sommerferien er over.

By Lisette