Kategoriarkiv: Teppe

Brudeteppe, wanted…

14. desember 2012

Interiør / Olivias hus / Ønsker / Teppe

Er det noe jeg ønsker meg om dagen så er det marokansk brudeteppe, det er så vakkert at det gjør vondt! Men koster fletta, så det blir ikke aktuellt. Har surfet litt på nettet etter disse, men ingen kan sammenlignes med teppet jeg lånte av Silje til styling her hjemme da NIB var her. Brudeteppet symboliserer en gammel berberskikk som ble gitt til bruden som et symbo på fruktbarhet og et godt ekteskap. Teppet kan brukes i en stol, på veggen, i sofa, dekor i skap og på gulvet. 
 
Her ser dere brudeteppet som dekor i vårt nye Lindebjerg skap. Et blogginnlegg om skapet jeg kjøpte hos Olivias Hus kommer.
 
Vil ønske dere en fin fin helg…
 
Lisette
 

More kelim…

19. august 2012

Interiør / Teppe

Jeg har fått det med inspirasjon fra Marokko og Østen…jeg har kjøpt meg et nytt teppe til og ha i gangen oppe sammen med en krosser naturstubbe, og nye lykter fra Tine K. Lyktene skal henges opp på veggen. En sniktitt får du her på kelimteppet…
 
Teppet er fra Housedoctor and I just love it…hva synes du?
 
 
 
Kan du se jeg har brukt fokus på den stripete tightsen med speilreflex kamera? Alt det andre er litt blurry… mer av gang og etc får du på bloggen. Ny giveaway kommer i løpet av uka. Følg med…
 
 
Lisette
 

Teppefunn…

9. april 2012

Interiør / Teppe

Da er endelig et stort stue teppe kommet i hus, valget endte på Tine K(bombe) sitt hamp teppe i fargen Kit. Kjøpt hos Bohemia som hadde det inne, HURRA. 

Hampteppet…

Oppe på bildelisten er de fine sommerfugl printene til Hagedorn & Hagen, Tine K keramikk i sort og en enkel Tine K krus med en søt plante oppi, Voilá…Venter også på de største sommerfugl printene som skal være i stuen oppe i 2.etg.

Ha en fin siste fri dag dere, nå har jeg endelig fri en uke så er det jobb igjen;) Gleder meg til og være med ungene etter en helg uten dem. 

Fineste dag ønskes til DEG! Og takk til dere som har tittet innom i påsken hos meg. Det betyr mye.

Lisette


Teppe, hvor?

12. mars 2012

Teppe

Hei og hå, og takk for sist…er noen dager siden jeg sist blogga. Er bare såvidt innom…og etterlyser dette IKEA teppet eller noe lignende, og trenger deres hjelp. Noen så vet hvor jeg får tak? På IKEA er det solgt ut over hele landet i følge nettsiden deres.

Foto: Anna Kern, Via