Kategoriarkiv: Takketid

#TAKKETID 01

12. september 2017

Takketid

 

#TAKKETID

Om du fokuserer mer på hva du er takknemlig for i livet, og mindre på hva du mangler vil du få en mer positiv tankegang sier ekspertene. Tipper de fleste har mye å være takknemlig for, men vi har sjelden tid til å legge merke til alt det fine som skjer rundt oss. Slik er det i hvertfall for meg i de fleste tilfeller. Jeg har derfor bestemt meg for å ha en fast spalte på bloggen der jeg deler ting jeg er takknemlig for. 

Om jeg skal dele noe tanker rundt dette må det være flere ting. Jeg vil starte med Marit og Annelin. Marit er et nyere bekjentskap som jeg deler like tanker med, samtidig som hun er flink til å si rause ting i forhold til vennskapet vårt. Alle trenger å høre at man er en god venn. Marit har også behandlet ryggen min og ankelen i en sårbar tid, og jeg vil takke for at du er en ENESTÅENDE kiropraktor og venn. Annelin har jeg kjent siden jeg var 15 år og er en nær venninne som alltid husker datoer og støtter meg i tårer og glede.Takk.

Livet er skjørt. Hva er livet uten god helse? Det har jeg kjent på kroppen. En nær familiemedlem ligger på sykehuset i skrivende stund. Jeg tenker at helsen skal mann ikke ta forgitt. Hver morgen når vi våkner, har vi 24 splitter nye timer å leve. En uvurderlig gave!

Hva er du takknemlig for?