Kategoriarkiv: Synnøves system

SLIK RYDDET HUN SEG LYKKELIG

17. oktober 2016

Bokanmeldelse / Synnøves system

Da jeg leste om boken til Synnøve Skarbø ble jeg euforisk av lykke! Hennes historie var som om å lese om meg selv, en ren kopi av hvordan jeg opplevde å bli mor. Jeg fikk dog ingen diagnose, men den emosjonelle opplevelsen var den samme. Skarbø skriver lett og humoristisk om hvordan hun «ryddet seg igjennom depresjon og uro». Boken gir deg tips hvordan du kan rydde smart og skape et system. Hun skriver også at ryddingen kan hjelpe mange parforhold, og det tror jeg såmen på. Mange par ryker nettopp på dette området, der den ene parten føler den gjør alt i hjemmet.

 

 

SLIK RYDDET HUN SEG LYKKELIG

Jeg har alltid hatt sansen for Synnøve Skarbø! Hun er ujålete og morsom. Boken hennes er skrevet på en måte som gjenspeiler hennes personlighet synes jeg. Jeg startet med boken i ettermiddag, og er snart halvveis. Klarte rett og slett ikke å legge den bort. Selve utseende på boken er også upålagelig med eller uten cover. Denne skal stå framme i mitt hjem. Ryddingen har startet…

Boken handler om: Dette er den personlige historien om en arbeidsledig 40 år gammel nybakt mor med fødselsdepresjon, som i jakten på å finne tilbake til sin egen lykke begynner å rydde. Og som i sitt forsøk på å finne det perfekte systemet, innser at rydding handler om noe mer enn hvordan vi har det rundt oss. Dethandler om hvordan vi har det inni oss. Dette er en bok om å rydde plass til de tingene som virkelig betyr noe. Enten det er stunder med hele familien rundt middagsbordet, romantisk date med kjæresten, bytur med vennegjengen eller etterlengtet alenetid. SYNNØVES SYSTEM gir deg svarene på hvordan du enkelt kan få en ryddigere hverdag – og mer tid til de magiske øyeblikkene.

Etter jeg har lest hele boken vil jeg dele et tips eller to med dere fra boken. Jeg er så heldig som har fått tilsendt en bok, men kan kjøpes HER. Den var til og med på tilbud. Løp og kjøp. Min varmeste anbefaling. Mer info kommer fra boken!

By Lisette