Kategoriarkiv: Strikkeprosjekt

SYMBOLETS BETYDNING LIVETS TRE

10. november 2016

ByTone / Gavetips / Hverdagsglimt / Strikkeprosjekt

SONY DSC

SONY DSC

LIVETS TRE EN SYMBOLSK BETYDNING

Jeg liker ting som har en symbolsk betydning. Det kan være et statement i form av smykker som gir energi og mening. Øredobbene og armbåndet jeg viser er håndlaget av TONE fra Kristiansand. Symbolet kalles for «Livets tre».

SONY DSC

Livets tre kan ha flere betydninger, det kan tolkes nyrelgiøst(Norrøn mytologi og Kabbala) eller mer rettet mot kristendommen(Eden have) og Buddismen(Bodhi treet der Buddha fikk oppvåkningen). Symbol betydning er virkelig innen min gate som har studet relgion.

SONY DSC

Treet kan ses som kilde til fruktbarhet og liv har ført til forestillingen om livets tre. Livets tre representerer både skaperverket og menneskets sjel i forening med Gud eller alt som eksisterer. Det blir brukt som et meditasjonssymbol både for å forstå Guds natur og måten verden ble skapt på. Kabbalister har utviklet konseptet til å være en helhetlig modell av virkeligheten og kosmos, som et slags kart over skapelsen. Et tre kan også være hellig fordi en guddom viser seg i det eller er knyttet til det.

SONY DSC

I LOVE MY NEW JEWERLY

Flere har bemerket seg smykkene jeg har brukt i det siste på jobb, og det er veldig hyggelig. Du kan bestille det HER.

Du skimter også strikketøyet jeg har startet på. Gleder meg til i ettermiddag, da sitter«hu mor» med strikketøyet istedenfor mobilen. Vinteren har startet bra sålangt med sol og kalde dager, perfekt for innekos.

By Lisette

MITT FØRSTE STRIKKEPROSJEKT

3. november 2016

Strikkeprosjekt

SONY DSC

SONY DSC

Jeg gleder meg til å lære og strikke min første genser, har bestilt garn og strikkepinner. Resten tar YouTube seg av…Så stay-tuned på bloggen framover for resultat. Det blir en typ Skappel genser som jeg kan bruke skjorte under med de nye skinnbuksene. Liker å mixe ulike tekstil materiale. Denne genseren er kjøpt på Lindex, og er en favoritt om dagen.

SONY DSC

 

JEG ELSKER STRIKKE GENSERE

Ingenting slår en hjemmestrikket genser, det er bare at jeg ikke har “kunst og håndverk genet” i meg. Men jeg skal gi det et forsøk, så får jeg heller krype til svigermor eller tanten min for litt hjelp. Det ser så beroligende ut å strikke istedenfor å surfe på sosialemedia. Lurt eller hur?

By Lisette