Kategoriarkiv: Soverom

4 INTERIØRTIPS TIL SOVEROMMET

2. april 2017

Inspirasjon / Interiør / Soverom

4 INTERIØRTIPS TIL SOVEROMMET Hos oss er soverommet enkelt dekorert, jeg liker i grunnen minst mulig ting. Dog skal det være noen statements i form av lamper, blomster og sengtøy. Jeg skal dele mine små tips på soverommet hvordan du enkelt kan endre med få ting. Bildet ovenfor er gammelt, men har fortsatt Krosser nattbordene og en nyere utgave av lampen. Ståltråden er borte, men er i grunnen ganske fin enda.

1. Velg en farge på veggene som innbyr til ro. Vi har valgt en grånyanse som endrer litt farge ved lyssetting i rommet. Det gjør hele rommet litt annerledes i forholdt til hvilke tekstiler jeg bruker også.

2. Kjøp et kult nattbord and «keep it clean» med små statements som et bilde eller en blomsterkvast. Hos oss har vi to gode leselampe fra franske Jieldé. Lampene gir et industrielt uttrykk. Vi har to Krosser årringer fra butikken Vakkert. Stubbene er fantastisk fine og blir finere med årene som går. Ekstra kult at de er norske. Koster noe, men er verdt hver ei krone.

3. Nå som våren er her er det ekstra fint med kirsebærgreiner i en enkel vase, eller hundekjeks som på bildet. Blomster gir en luksusfølelse på soverommet og innbyr til en god natt søvn.

4. Velg et spennende sengtøy med print om du har ellers har “kjedelige vegger”. Store hotellputer er også nydelig, vi har to stykker fra Tine K home i hvitt. De passer stortsett til alt sengtøy vi har.

By Lisette

SLIK STYLER JEG VÅRT SOVEROM PÅ 3 ULIKE MÅTER

5. desember 2016

Interiør / Soverom

HOTELLFØLELSEN SKAPER JEG SELV Ingenting slår følelsen av å legge seg nydusjet i sengtøy som er rent og nystrøket! Det gir en følelse av luksus og det ser mye penere ut med slett sengtøy. Vi har lite nips inne på soverommet da jeg liker et svalt og ryddig uttrykk. Jeg bytter ut med bilder innimellom og en blomsterkvast i en vase.

En favoritt styling på soverommet vårt er bildene nedenfor. Jeg har fått utrolig mange hendvendelser etter jeg la ut disse bildene første gang.  Alle lurte på hvor sengtøyet var i fra. Et sengtøy som skaper blikkfang og oser av maksimalisme.

En tredje styling er i delikate blå og gråtoner. Nytt bilde på veggen og en ny kvast med blomst, skal ikke så mye til for å endre litt.

By Lisette

CLEAN BEDROOM

1. august 2016

Soverom / Vakre hjem og interiør

Disse bildene er fra reportasjen i Vakre hjem og interiør. Stylist Tone Kroken ønsket å skape en rolig stemning med lite dekor. Innbydende og rolig uttrykk synes jeg. Stilen gjennspeiler slik som jeg har det til vanlig.

CRISPY AND WHITE IN OUR BEDROOM

Soverommet vårt består av to skaper til klær, to designlamper og to nattbord- that´s it. Da skjønner du at jeg liker minst mulig dill. Fargen på veggen er grå, jeg synes fargen gjør så mye i seg selv. Grått er en fin farge som passer på de fleste soverom.

By Lisette

FLORAL LOVE IN THE BEDROOM

25. november 2015

Soverom

 

 

Har du sett så vakkert sengtøy før? Det kan jeg hånden på hjerte innrømme at jeg aldri har. Det er så majestetisk vakkert.

En deilig mix av farger i den fineste egyptiske bomull, skal bli en deilig natt med søvn!

FLORAL LOVE IN OUR BEDROOM

Da er jeg ferdig etter 3 lange hjemmeeksamens dager! Det har vært gøy, men samtidig slitsomt. Nå har jeg 2 eksamener igjen i år, og det føles befriende. Jeg går rundt i min egen lille boble her hjemme, og har vært lite tilstede for barn og mann de siste dagene, men sånn er det. Drømmenjobben min ser jeg laaaangt ute i horisonten, men jeg ser den.

Du er kanskje like bergtatt av sengtøyet som meg?! Første gang jeg så det via instagram tenkte jeg: I got to have it. Og nå glittrer det på sengen vår, like pent i virkeligheten som jeg trodde. Sengtøyet er fra norske høie, og jeg så at de opererte med FRI FRAKT tom 16.desember. Trykk HER for å klikke hjem herlighetene.

By Lisette


Now I am done after 3 long exams days! It has been fun, but also exhausting. Now I have 2 exams again this year and it feels liberating. I walked around in my own little bubble here at home, and has been little present for children and husband in recent days, but that’s it. My dream job I see on the horizon.

The bedsheets are from the norwegian brand høie, you can order it HERE.

Hvorfor jeg sover godt om natten!

7. september 2015

Beach house company / Designstjerner / Samarbeid / Soverom

 

Jeg er så heldig som har fått testet ut det nyeste sengtøyet til Beach House Company som er fra høst og vinterkolleksjonen 2015/2016. De siste årene har jeg KUN sovet i dette sengtøyet som er i nydelig jersey kvalitet, hele familien foretrekker det. Jeg har sengtøyet i fargene hvitt, blått, grått og nå vinrødt. Ettersom vi har gråe vegger på soverommet, kom sengtøyet virkelig fram med sin dype rød farge. Hvorfor jeg foretrekker dette sengtøyet er mykheten og komforten i tekstilen. Etter hver vask holder sengtøyet seg utrolig pent også, det er jo et pluss!

Ønsker du å kjøpe samme sengtøy, trykk HER.

Ha en fin mandags ettermiddag, nå gleder jeg meg til kvelden.

By Lisette

 

Et must på soverommet!

5. juli 2015

Helse / Hverdagsglimt / Mathildes Verden / Soverom

Jeg sverger til tempur- har brukt puten i 8 år! Derfor måtte en ny pute inn i hus.

 

LUMIRA duftelys fra Mathildes Verden, denne dufter Tuscan Fig- Nydelig! Den hvite matte Jielde lampen er også fra samme butikk.

 

Da jeg var sykepleierstudent fikk jeg sommerjobb i en bandagistbutikk som hetet Samarit. Der kom jeg i kontakt med tempur for første gang. Vi fikk 50% avslag på hele sortimentet, men ettersom jeg var student så kjøpte jeg “bare puten”. Etter jeg fikk min første tempur pute, var jeg solgt. I ettertid har den blitt med meg på ferier, og min faste følgesvenn. Etter 8 år så tenkte jeg tiden var inne for en ny. Valget endte på den tradisjonelle hodeputen til tempur, den gav meg perfekt støtte i følge daglig leder hos Madrassmesteren, Hege U.Aasland.

Ukas anbefaling går til madrassmesteren i Stavanger, god service og kunnskap! “Det lige me”, på godt Stavangersk.

By Lisette

Bedroom

20. mars 2015

Gliiz / Inspirasjon / Mathildes Verden / Soverom

 

 

 

 

 

Vi har endelig fått oss en ny seng, og valget endte på en Jensen Carat rammemadrass. Den er nydelig å sove og ekstra høy. Da trengte soverrommet vårt nytt tilbehør! 2 nye Jielde nattbordlamper av typen signal. Forskjellen fra de andre jielde lampene vi har, er at denne typen er matt. Nydelig uttrykk! Lampene er kjøpt hos Rune og Ruth fra Mathildes Verden.

De sorte putene er i velour, og skal i utgangspunktet ned i sofaen. Madam Stoltz fører merket på putene, og var fine i prisen. Sjekk nettbutikken gliiz, HER.

Da ble det enda et strøk på gulvet nede, og vi kan flytte ordentlig inn om ca en uke! Heldigvis kan vi bruke kjøkkenet…

I dag skal vi ut med hele trinnet jeg jobber på, med følge! Det blir stas.

By Lisette

Gavedryss: Designstjerner

4. mars 2015

Designstjerner / Giveaway / Samarbeid / Soverom

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi nærmer oss slutten av gavedrysset! 2 samarbeidspartnere igjen etter denne fantastiske “giborten”. Designstjerner lodder ut 2 beach house sengtøy til en heldig vinner.

Designstjerner er en av Norges STØRSTE nettbutikker, og fører : interiør, hudpleie og klær. Merkene Sissel Frenningsmoen(eier av nettbutikken) har er: Tine K Home, VIPP, Kähler, Ferm Living, by Nord, Lexington, Greengate, happylights, housedoctor, Ilse Jackobsen, Mugtail, La praline, Nicolas Vahé +++

Beach house sengtøy er det BESTE SENGTØYET  jeg noen sinne har sovet i. Sengtøyet er laget i jerseykvalitet, og holder seg fint vask etter vask. Denne fargen er fra vår/sommer kolleksjonen 2015.

Vil du vinne dette sengtøyet? Kommenter her på bloggen når du har likt på FB, trykk HER.

Designstjerner tilbyr alle leserene mine 20% på beach house, merk kjøpet med” By Lisette blogg” Trykk HER for å besøke nettbutikken.

 

By Lisette