Kategoriarkiv: Sofa

INTERIØR TIRSDAG!

3. november 2015

Inspirasjon / Interiør / Sofa / Stue

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Har nettopp bestilt meg ny lampe,  det ble en fransk leverandør. I mellomtiden så flyttet Jieldé lampen ned i første etasje. Gleder meg til å vise dere en lampe som ikke alle har- enda… I interiørverden så er det likt som i moteindustrien, når ting blir poppis, så ender det opp i flere hjem. Men, naturligvis setter prislappen også begrensninger.

Jeg har byttet litt rammer på bildeveggen, og er utrolig uvandt med helsorte rammer. Er nok en vansesak for min del. Lampen jeg har bestilt er i sort. Sorte elementer gir kontraster, og det er fint i hjem med lyse vegger og møbler.

Om dagen har hodet mitt fullt med religionspensum og jobb, jeg har 3 eksamener + innleveringsoppgave før jul. Så du kan tenke deg resten.

I løpet av uken deler jeg flere julegavetips fra Cahetu.

By Lisette


I just redecorate with new frames in our living room. I use black frames, and it gives the home a nice contrast. New lamp is on the way, a french brand.

Nytt trekk…

6. juli 2012

Sofa / Tine K

Omsider har trekket og puff fra Tine K ankommet hjemmet vårt. Det tok noe lengre tid hos syersken, men vi er superfornøyd. Fargen kommer på til høsten, nå er vi så heldig at vi fikk med oss trekket i hvitt i stoffet canvas, og synes det passer best i sommer. Vi er heldige som har 2 trekk, da vi kan ha en sommerversjon av sofa og høst/vinter sofa. Sofa og puff er kjøpt hos ACHome, besøk bloggen hennes. Hun gir FANTASTISK service og har en herlig bergenser dialekt med den gladeste stemmen. Helt sant…
 
 
Har allerede lånt dette bildet hos Hviit som viser noe av den nyeste kolleksjonen til Tine K som kommer høst/vinter. Sofa trekket du ser på denne sofa er likt vårt nyeste trekk som legges på i høst. Likte du det? Noe mørkere tekstiler og accessoarer(hvordan skrives det?), men jeg DIGGER det. Du skal ikke se vekk for at jeg må ha noen nye puter og keramikk. Haha…
 
Fineste varme fredag til deg!
 
Lisette
 

Snik kikk…

26. mars 2012

Sofa / Tine K

Som dere vet fikk vi Tine K sofaen i hus i sist uke, og elsker den. God og sitte i, og fin å hvile øynene på. Jeg venter fortsatt på et annet trekk til sofaen og en puff fra Tine K, og gleder meg til alt er i hus. Fargen jeg har valgt er Kit, en slags lys grå farge. Nå har jeg et hvitt trekk på sofaen, og det passer jo siden vi går mot sommeren. Har bestilt et stort stueteppe fra Tine K også, og håper dette er i hus i løpet av uken. Når alt er på plass blir det deilig. Nå begynner første etg og bli som jeg ønsker, og de andre 2 etg får man ta litt og litt…slik er det jo.
 
Her kommer det litt andre puter og farger…
 
Dere ser på bildene: mitt nye bambus bord, og lampe skjerm i fargen kit, og puter fra Tine K og Day home. Er veldig glad og fornøyd. Ønsker dere en fin og frisk uke!


Jeg vil takke Ann-Christin Nilsen fra AC-Home for god service, sjekk hennes flotte butikk blogg HER. Hun sender også varer til hele landet. Hun fører mange merker fra Tine K og Day Home så er mine favoritter. Løp og kjøp…
 
Lisette

Velkommen, sofa…

7. mars 2012

Interiør / Sofa

Da skal jeg røpe til dere hva det ble, stakkars perlermannen hadde ikke så mye han skulle ha sagt, hihi. Men det skal være sagt at vi prøvde en rekke sofaer fra Ikea til Living. Sofaen er kjøpt hos koselige og service innstillte Ann-Christin på butikken hennes AC HOME. Butikken fører mange forskjellige merker som DAY Home, Tine K, Oliver Furniture osv. Sjekk bloggen hennes, og dere kan bestille varer, og hun sender det rundt om hele Norge. Tusen takk, AC.
 


En Tine K sofa! Endelig…Fargen kit 
Hva tror dere om fargen her? Den er bestilt i XL og med stor puff til.


Akk, så jeg gleder meg…


Lisette

Sofa spørsmål…

25. februar 2012

Interiør / Sofa

Da er sofaen oppe i 3 etg er solgt, det er en eldre Italsofa 3 + 2 seter. Så har jeg jo pratet litt her på bloggen om Tine K sofaen. Der vi har sofaen nå, er en hjørnesofa i 1.etg. Den passer perfekt inn i den stua, og lurer på om noen av dere vet om det finnes en lignendes Tine K sofa på markedet, da jeg har hørt litt ymse her. Og vi trenger egentlig en hjørne sofa?

Kilder: Tine K 
 

God lørdag til deg!

Lisette