Kategoriarkiv: Smykker

MINE FAVORITTER I SMYKKESKRINET

5. november 2016

ByTone / Smykker

WISH UPON A STAR 

Jeg elsker minimalistiske smykker, det må være diskré og lite prangende for at jeg skal gå med det. Dette er et eksempel på smykker jeg kan like! Stjerner er et symbol for høye mål og håp, noe som passer meg og min personlighet. Synes også utrykket er enkelt og rent. Dette skal jeg kombinere med flere smykker, noe jeg skal vise i et annet innlegg.

 

Jeg oppdaget smykkebutikken til Tone for noen måneder siden på Facebook og fallt pladask for det enkle designet og de overkommelige prisene. Tone lager alle smykkene for hånd, og hvert smykker er derfor unikt. Perfekte julegavetips til mor, venninne, nyfødt eller bestemor som har alt. Hva synes du?

By Lisette

Jane Kønig

9. juli 2015

Olivias hus / Smykker

 

Jeg er i utgangspunktet ikke et smykkemenneske, men Jane Kønig sine er bare nydelige. De er enkle i designet, og jeg måtte forevige bokstavene til barna og mannen. Nå bærer jeg dem på meg i alle anledninger.  Smykkene jeg valgte er i sterling gull, men du kan velge dem i sølv eller rose også. Olivias hus har stort utvalg, og de sender i postoppkrav. Hva synes du om de kule øredobbene? Jeg synes spesielt hornet er rått sammen med de små øredobbene fra Jane Kønig.

På vestlandet blåser det stikker og strå i dag.

By Lisette

Back to basics

23. april 2015

Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus / Sko / Smykker

En gjengganger i garderoben er fargene hvitt og blått. Jeg liker å kle meg opp, men det må ikke bli for jålete. Jeg er en “easy going” person som er i bevegelse, og kler mer deretter!

Basic hvit trøye fra Samsøe i “linkvalitet” er man litt kledd også, perfekt som basisplagg. Santai armbåndet er i min gate, minimalistisk og pent. Alt er fra Olivias Hus, som sender med postoppkrav rundt om i landet. En rask og god service!

By Lisette

 

 

 

Olivias hus

16. mars 2015

Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus / Smykker / Vår

 

 

 

 

 

Har personlig en klassisk klesstil,  og jeg synes det er gøy med mote! Jeg liker å mikse dyrt og billig, men liker kvalitet. Motebildet nå er pasteller, noe jeg ikke er så glad i på meg selv. Hvitt er en favoritt farge, om det kalles en farge…

På bildene ovenfor viser jeg en hvitt strikkegenser fra Second female, new balance sko og accessorerer fra HM. Genser og sko er kjøpt av Olivias hus, min desidert ynglingsbutikk i Mandal og Kristiansand. Dem gir super service, og sender over hele landet. Trykk HER.

By Lisette

 

Armbånd…

7. juli 2012

Smykker

Fineste armbåndet ventes i posten fra Anna bak den fineste bloggen Concept by Anna. Gå inn på bloggen hennes om du vil bestille det, hun sender til Norge. Jeg har det med armbånd i fargen Corall om dagen. Er så fin farge mot solbrun hud…
 
 
Lekkert eller hur?
 
I dag regner det i Stavanger…kjedelig!
 
Lisette