Kategoriarkiv: Sminketips

3 PRODUKTER JEG ER AVHENGIG AV

19. februar 2017

Egenpleie / Elixir Cosmeceuticals / hudpleie / Hverdagsglimt / Koch Parfymerier og hudpleie / Sminketips / Vital hudklinikk

MINE HVERDAGS FAVORITTER I dag ligger jeg strekk ut. Kroppen gav tydelige signaler allerede igår at noe var på gang. Vond hals og tett i brystet, ingen god følelse. Tror vi snakker flere år siden jeg sist var syk. Jeg har hatt utrolig mye gående for tiden og kroppen blir ekstra mottakelig for sykdom. Festen var vellykket på alle måter, sist, men ikke minst så var jubilanten takknemlig. Tusen takk til alle familiemedlemmer som bidro til å lage en fin 40 års feiring for verdens beste samboer. I dag deler jeg med dere 3 hverdagsfavoritter jeg er avhengig av.

Fuktighetskremen jeg elsker om dagen er Ceactil Everyday, tror aldri jeg har brukt en krem som metter huden min med fukt som denne. Pluss den gir ansiktet mitt en «instant glød». Jeg har brukt Elixir i flere år, men denne har jeg kun brukt nå i et par uker. Kommer garantert tilbake i baderomshyllene etter den er tom. Denne har dog ingen solfaktor, så jeg bruker denne om jeg kun er inne eller på kvelden som nattkrem. 

Jeg liker ikke å sminke meg så mye til hverdags, det må se naturlig ut. Men en lett foundation som jeg anbefaler er Laura Mercier sin lett dekkende med solfaktor. Jeg kjøpte for en måned siden en concealer fra Lancome, jeg ble tom for Laura Mercier sin og ble anbefalt denne. Concealeren dekker kviser, mørke ringer under øyne og store porer. Den blir en stayer i sminkevesken langt tid framover.

Nå kaller nok sengen igjen. Er sjelden jeg kapitulerer. 

By Lisette

SMINKETIPS OG VINN EN GRATIS KONSULTASJON

4. november 2016

Egenpleie / Giveaway / hudpleie / Koch Parfymerier / Sminketips

Jeg bruker minimalt med sminke på huden til hverdags,  kun litt rouge i kinnene og i T-sonen. Likevel ønsket jeg en foundation og en concealer for å gi litt mer glød, samt dekke noen sårbare partier. For meg var det viktig at foundation er kun lett dekkende.

Jeg sover litt pluss minus om natten og ville ha noe som dekket de mørke ringene under øynene i tillegg, da endte jeg opp med Laura Mercier sin concealer. Den fungerer også utmerket til å fremheve høye punkter i ansiktet. Nå har du muligheten til å vinne en konsultasjon for å finne DIN perfekte foundation fra Laura Mercier om du bor i Rogaland. Les videre hvordan du kan vinne enkelt ved å gjøre en ting.

Navnet Laura Mercier står for makeup, pleie og dufter. Filosofien til den berømte makeup artisten er: Enhver kvinne er unikt vakker. Med sine produkter gir Laura Mercier hver kvinne muligheten til å understreke sin individuelle skjønnhet. Love that!  Jeg fikk god hjelp av Kjetil Auestad på Koch Parfymerier på Kvadrat. Han anbefalte meg en tint som gir en super glød og fukt til ansiktet. En tint foundation er ikke heldekkende brunkrem, men dekker likevell ujevnheter, tilførsel av fukt og glød. Laura Mercier er merket som kan makeup gjennom mange år med oppdrag for de beste magasinene og de største innen makeup bransjen. Jeg liker godt at foundationen hadde solfaktor 20 i seg, viktig å beskytte huden året rundt.

 

ØNSKER DU Å VINNE EN KONSULTASJON HOS KOCH PARFYMERI

Du kan enkelt vinne en konsultasjon og Laura Mercier foundation ved å like instagram profilen til Koch Parfymerier, trykk HER for å like. Husk å kommentere på bloggen min når det er gjort som en bekreftelse på at det er gjort. En heldig vinner trekkes den 18.november.

God helg kjære leser

By Lisette