Kategoriarkiv: Sko

SUPER TRENDY PLÅTÅ SNEAKERS!

8. juli 2016

Lafemme / Sko / Tips

Superga er ikke et nytt merke for meg, husker dem tilbake fra ungdomsårene. Skoene er fra Italia, og prislappen er 799,- hos La Femme. Tror butikken har den rimeligste prisen på dem som jeg har obsertvert. Løp og kjøp! Trine Lise sender over hele landet, eller ring direkte butikken 38 01 60 11. Tone Damli hadde dem i hvitt så jeg nettopp!

I stavanger har jeg sett mest de hvite, men jeg liker å gå i jeans og da synes jeg de blå var fine. De er også veldig gode på foten, og jeg er avhengig at dem sitter godt på foten.

 

SUPERGA IN THE HOUSE

Jeg elsker å handle sko, og ender som regel opp med sko som ikke er med hæl. Disse kommer jeg akkurat passe opp i høyden uten at jeg føler meg veldig oppdresset. Du kan se skoene på meg i gårsdagens bloggpost.

Akkurat nå venter jeg på sola, de har lovet 18 grader og sol i dag. Vi har tenkt oss på dagstur til hytta til svigers, der er det balsam for sjela.

Ønsker deg en fin fredag!

By Lisette

NYE SOMMERSANDALER I HUS!

1. juni 2016

Gliiz / Sko / Tine K

 

SOMMERSANDALER TIL EN OVERKOMMELIG PRIS

Hva synes du om mine nye skinnsandaler fra Gliiz? Disse skoene bor jeg i om dagen, og blir bare mykere og mykere ettersom jeg går i dem. De koster også kun 299,- Det kaller jeg fin pris! Så et lite onsdagstips om du ønsker noen fine sommersandaler nå som varmen kommer. Jeg var heldig som sikret meg et par, da disse fyker ut. Jeg vil også tipse dere om Sylvia som driver nettbutikken Gliiz. Hun har også et showroom i Kvinesdal om du skal sørover i sommer!

Det har nå gått 1,5 uke siden jeg spiste godteri, har ikke tenkt på søtsaker siden. Har ikke hørt fra dere andre? Er dere fortsatt med?

By Lisette

Hipp hipp hurra

12. mai 2015

Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus / Sko

Her er vakre Anette som jobber på Olivias hus.

 

I underkant av en uke er det 17.mai, dette året dropper jeg bunaden framfor bukse og bluse. Buksen er superdigg på, og du kan dresse dem opp med pumps eller “Stan Smitt” sneakersene. Blusen er bare nydelig på, i fargen mørkeblå. Lurer du på hvor antrekket er fra? Samsøe Samsøe. Antrekket er kjøpt hos Olivias Hus. Anette og de andre ansatte sender gladelig hjem med postoppkrav. Sjekk Facebook siden HER.

 

By Lisette

 

Back to basics

23. april 2015

Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus / Sko / Smykker

En gjengganger i garderoben er fargene hvitt og blått. Jeg liker å kle meg opp, men det må ikke bli for jålete. Jeg er en “easy going” person som er i bevegelse, og kler mer deretter!

Basic hvit trøye fra Samsøe i “linkvalitet” er man litt kledd også, perfekt som basisplagg. Santai armbåndet er i min gate, minimalistisk og pent. Alt er fra Olivias Hus, som sender med postoppkrav rundt om i landet. En rask og god service!

By Lisette

 

 

 

Helg!

27. mars 2015

Hverdagsglimt / Sko / SkoNå

 

 

 

 

 

 

I dag avspaserte jeg dagen på jobb, og har kost meg med min samboer- helt alene! Det å se i butikker uten at pulsen er i 120 slag i minuttet, uten å se på klokken(nesten) og komme hjem med et par nye Birkenstock fra SkOnå.

Min favoritt skobutikk sender FRAKTFRITT over hele landet!

Ha en fortsatt fin helg

By Lisettte

 

Gavedryss: SkoNå

1. mars 2015

Foto / Giveaway / Sko / SkoNå

 

 

 

 

 

SkoNå er også med på gavedrysset! Butikkene SkoNå finner du to steder nå, nemlig i Randaberg sentrum og på Kvadrat kjøpesenter. Butikkene fører alt i fra sko, skjerf, hansker, smykker og klær.

Merker du får hos SkoNå er: The last conspiracy, Unisa, Nude, Rosenvinge,  Viavai, Skechers, Tamaris, Paul Green, Just female, Pulz, Sixtyseven, Birkenstock, Wonders, Fitflop og Oill+++

Ønsker du å vinne et par nye sommersko i det nye Italienske kvalitetsmerket merket DLSport?  Da må du LIKE SkoNå på Facebook og Instagram(skonaa)! Trykk HER. Vinneren blir trukket etter gavedrysset er ferdig.

P.S : SkoNå har GRATIS frakt, og du finner nettbutikken HER.

 

By Lisette

 

 

 

Vårnytt!!!

26. februar 2015

Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus / Sko

 

 

 

 

 

Så kjekt å se at dere legger spor etter dere ved gavedrysset jeg kjører med mine samarbeidspartnere- TUSEN TAKK!

Sko og klesskapet har fått noen nye innslag, våren er definitivt min favorittårstid. Alt med våren er digg, spesielt å pakke vekk vintertøy.

Skodille hva er det? Dette har følgt meg siden tenårene…Denne gang new balance sko i hvitt semsket. Buksen er fra det populære merket Fiveunits og strikkegenser fra Munthe. Alt kjøpt hos Olivias hus. Dem sender gjerne rundt i landet! Trykk HER. I morgen viser jeg et antrekk på!

By Lisette

 

 

Endringer

21. desember 2014

Helse / Klær og mote / Sko


Det siste året har gløden for mote og klær kommet tilbake. Det handler nok mest om at kroppen begynner å komme tilbake etter ungene. Etter nattevakter og nattevåk med barna så var liksom hele hormonsystemet i ulage, og nå faller brikkene på plass slik det burde være. Interiør er like gøy enda, men det er viktig å føle seg fresh også. Yoga, Jazzercie, kosthold, body wraps og sunn livstil har bidratt til at jeg ser meg selv i et bedre lys.

HERLIG

Nye varme nyheter fra SkoNå er på plass til julen, nye skinnhansker er et must, genser fra PULZ og et kult smykke fra Rosenvinge. SkoNå sender fraktfritt året rundt! Fineste skobutikk jeg vet om i landet. Dem fører stortsett alle kule merker. Trykk HER for å besøke nettbutikk.

FB link til SkoNå HER.

Lisette