Kategoriarkiv: Selfie

LEOPARD BLONDER OG STRIKK

9. oktober 2017

Cathrine Hammel / Rosemunde / Selfie / Selfie Fashionstore

HØSTGARDEROBEN ER ALLER BEST

Jeg må nok innrømme at høsten er best når det gjelder klær. Det bugner av fine farger i butikkene og strikk er must i år også. Personlig elsker jeg strikkeklær og finner gjerne like favoritter i ulike farger. Cathrine Hammel er et norsk designmerke som har fokus på eksklusiv strikk. Jeg er så heldig som eier to av hennes kreasjoner, en strikke jakke og den hvite genseren som jeg har på meg på bildet. Koster noen lapper, men igjen noe du har glede av år etter år. Fasongen holder seg og den hvite genseren har jeg siklet på flere ganger i butikken nå. Singlet jeg har på meg er fra Rosemunde, disse er bare helt fantastiske på. Jeg styler dem til under strikk, cardigan eller i dressjakken. Finnes i grått, beige, sort og naturtoner. Alt får du kjøpt hos Selfie utenom skoene. Trykk HER for å besøke nettbutikken.

 

Det er utrolig stas å prøve klær om dagen. Føler meg fantastisk nå som jeg er noen kilo lettere. Ellers kan jeg røpe at jeg var å fotograferte hos Selfie idag. Wow, for en julegave dere kan vinne. Mer kan jeg ikke si.

Jeg selger masse finne ting, sjekk bloggposten under! Kom gjerne med bud, 911 11 210.

 

ET TYPISK HVERDAGSANTREKK

24. august 2016

Klær og mote / nettbutikk / Selfie

Et typisk hverdagsantrekk for meg må være casual med en twist. Klær sier noe om personligheten vår, og jeg sverger til det klassiske og rene uttrykket.

 

Jeg elsker ulljakker,  og denne jakken fra Sand er ingen unntak. Jakken er nettopp kjøpt hos favorittbutikken min SELFIE på Tastasenteret. Perfekt nå som gradestokken går ned og høsten nærmer seg. Ulljakken kan snus på begge siden med ulikt mønster. Passer fint for studenten med strammere lommebok. SELFIE har også nettbutikk. Butikken bugnet av go´biter, nesten litt farligt. Den tynne grå pologenser er fra Filippa K nederst i innlegget, interiørboken er også fra SELFIE.

JEG BLIR BARE MER OG MER GLAD I KLÆR IGJEN

Da jeg var yngre elsket jeg å handle klær, men det endret seg etter jeg fikk barn. Jeg prioriterte å handle mer til ungene og hjemmet. Det har endret seg spesielt det siste året, det henger nok endel sammen med at jeg har funnet tilbake til «den gamle Lisette». Det kjennes godt. Når jeg handler klær mikser jeg dyrt og billig. Det har jeg alltid gjort, men liker nok best klær som holder fasongen og som er tidløst.

By Lisette

SWEET FOR MY SWEET!

28. juli 2016

Gavetips / Hverdagsglimt / Selfie

 

Husker du dropsen «Kongen av Danmark»? Smaken av anis og lakris, yummi. Disse dropsene er fra SELFIE på Tastasenteret, og kommer fra the SPICE TREE. Disse smaker salt lakris, og jeg unner meg en i ny og ne. Har du enda ikke prøver produktene til the SPICE TREE så anbefaler jeg at du gjør. Har prøvet en rekke produkter fra pasta til oljer. Fine gavetips som ikke koster skjorta.

 

SWEET FOR MY SWEET SUGAR FOR MY HONEY

By Lisette

DETALJER I GARDEROBEN!

1. juli 2016

Klær og mote / Selfie

 

Jeg er glad i klassiske klær som man kan bruke år etter år. Her en enkel trøye fra Filippa K i svart.  T-shorten kombinerer jeg gjerne til en blazer eller til en kosebukse som her. En enkel trøye bruker jeg minimalistiske smykker, som dette fra Jane Kønig med bokstavene til ungene.

 

Her ser dere smykket på! Jeg har også en kortere variant med min bokstav på.

 

GARDEROBE PÅFYLL AV DEN ENKLE SORTEN

I går hadde jeg og min mor en jentedag på Tastasenteret, da er SELFIE en butikk jeg bare må besøke! I går kom jeg kun hjem med en enkel t-skjorte, men jeg vet at mye nytt er på vei inn i butikken. Så da sparer jeg til nyhetene kommer i butikken. SELFIE finner du også på instagram, HER.

Det regner jammen meg i dag også, en god dag for rydding og organisering i skaper. Takk for fine kommentarer på gårsdagens innlegg. Det varmer en haug.

God helg

By Lisette

SELFIE PART TWO

27. april 2016

Selfie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SELFISH WISHES PART TWO

Jeg knipset et hav av bilder sist jeg var i butkken, og vil selvsagt dele go´bitene med dere! Utrolig kult at så mange likte kjolen jeg hadde på meg fra butikken. Kun innom bloggen en rask tur i dag.

Trykk HER for å besøke nettbutikken.

By Lisette

MINE MÅLSETTINGER PÅ BLOGGEN!

18. april 2016

Helse / Selfie

MINE MÅLSETTINGER MED FITFOCUSE UTFORDRINGEN

Både min mann og meg er godt i gang med trening og gode kostvaner, og i dag hadde vi en fin løpetur sammen. Det regnte og blåste, og var noen tunge 8,4 km. Følelsen etterpå er likevel bonusen! Suppen stod klar i kjøleskapet, og da gjenstod det bare å koke egg. De siste dagene har jeg kjent meg litt sulten, spesielt på kveldstid. Har tatt meg et eple, og vet at det er normalt å kjenne seg sulten i starten av en kaloriredusert kost. Kanskje jeg har spist for lite i løpet av dagen, eller så er det psykologisk. Målet mitt mitt fitfocuse utfordringen er å komme der jeg var før jeg ble gravid med nr 2. Jeg gir meg selv en klapp på skulder for arbeidet jeg har gjort så langt. Siden i fjor har jeg gått ned en klesstørrelse. I dag bruker jeg medium, og målet er str 38-40.

Hva synes du om den fine blusen fra Line of Oslo? Den er kjøpt hos SELFIE. Skal bruke den sammen med jeans eller sort bukse. Kul til sneakers eller pumps!

By Lisette

BLOGGEN I VEKST OG ENDRING!

5. mars 2016

Klær og mote / Selfie

 

 

Hyggelig å se at mange besøker bloggen, og faktisk legger igjen spor av kommentarer! Tusen takk♥ Bloggen min var opprinnelig en interiørblogg, men har nok forandret seg de siste to årene. Etter jeg fikk ny plattform, var det naturlig å endre litt fokus også. Det finnes titusenvis av bloggere der ute, og personlig har jeg aldri hatt store ambisjoner om å bli en toppblogger. Jeg blogger når jeg har lyst og har passion for det! Å fotografere og skriver tekster er et friminutt, der jeg dele tanker og vise vakre ting.

Innom bloggen for å vise litt vårnytt fra SELFIE også… Shortsen er immitert skinn fra Line of Oslo, kjøpt hos HER. Denne kan jeg dresse opp og ned ved å bruke sneakers eller pumps. Ha en nydelig lørdag ettermiddag! Interiørboken er også kjøpt hos SELFIE.

By Lisette

ET SMYKKE AV EN BUTIKK OG NETTBUTIKK!

25. februar 2016

Selfie

Stativ med LA:BRUKET såper og kremer og Jonathan Adler interiør.

Blondetopp/BH nydelig under strikkegenser og mot silke.

 

 

Skoene i semsket skinn er fra Filippa K.

 

 

I dag bjuder jeg på bilder fra butikk og nettbutikk SELFIE. Fikk kjøpt meg en ny strikkejakke, som jeg deler med dere senere på bloggen. Vil du klikke med deg hjem noen nyheter, trykk HER.

By Lisette