Kategoriarkiv: Selfie Fashionstore

FAVORITT BLUSEN I SILKE

27. mai 2018

Fashiontips / Hverdagsglimt / Ikke reklame / Selfie Fashionstore

 

SILKEBLUSEN SOM FØLES SOM FLØYEL MOT HUDEN

Det var en periode jeg misliket å kle meg i kortermet singlet eller bluse, heldigvis er den perioden over. Det å handle klær idag gir en helt annen følelse en for 10 år siden. Jeg er stolt over mine prestasjoner, fordi det er utrolig tøft å gå ned i vekt. Ingen tvil om det. Likevel er det et valg som har bært frukter i form av økt selvfølelse og energi.

 

Jeg skal i 70 års dag til helgen og har ikke bestemt om denne silkeblusen fra Selfie skal bli meg meg i reisekofferten. Denne var en av go´bitene fra gavekortet mitt. Blusen er i 100% silke og kostet en 1000 lapp. Synes ikke det er avskrekkende når blusen er i ekte silke. Blusen skal jeg style til jeans og belte for et røffere uttrykk og til culottes for en mer avslappet look. 

GÅR ALDRI LEOPARD AV MOTEN

19. januar 2018

Hverdagsglimt / Selfie Fashionstore

 

Jeg digger leopard print. Det minner meg om 80-90- tallet. Med dyremønstret tilbehør og klesplagg er du garantert oppmerksomhet. Men pass deg for fallgruvene, det kan fort bli for mye av det gode. Dyreprint-trenden har vist seg å være svært levedyktig, og er i motebildet også denne sesongen. Selv om dyretrykk er trendy, er det viktig å ikke overdrive looken. Trenden har nemlig sine fallgruver, og mønsteret har blitt kalt både tantete, vulgært og harry. Men det er ikke vanskelig å unngå harryfellene, det viktigste er å holde seg til et dyreinspirert plagg av gangen. Så lenge du følger regelen «less is more», er du trygg.  En annen viktig regel når det kommer til dyretrykk, er at man burde holde seg til et mønster av gangen. Ikke bland sebrastriper og slangeskinnsmønster, det blir fort for mye av det gode.

 

 

KLÆR PÅ BUDSJETT

16. desember 2017

Fashiontips / Rosemunde / Selfie Fashionstore

 

KLÆR PÅ BUDSJETT

I min garderobe blander jeg dyrt og billig, men jeg er den første til å innrømme at jeg liker kvalitet framføre kvantitet. Hos meg finner du masse strikke plagg og silke. Det varmer godt på kalde dager og silke er vakkert mot crunky strikk. Rosemunde ullsinglet koster 500,- perfekt julegave til frostpinnen, samtidig som den er nydelig på. Jeg kombinerer Rosemunde toppene mine under cardigan og strikkeplagg. Den fine blondekanten er bare prikken over i.  Jeg har lenge vært på utkikk etter en cardigan som ikke koster skjorta. Rosemunde har den ultimate strikkejakken som består av 70% ull og 30% kasjmir, til under 1200,-

 

Moss Copenhagen er enda et dansk merke som fører plagg som er for den trendbeviste til gode priser. Denne “silketoppen” i grønt koster under 500 lappen. Alle plaggene er kjøpt hos Selfie.

HER VILLE JEG BESTILT MINE JULEGAVER

4. desember 2017

Interiørbutikk / La Femme / Milla Interiør / Selfie Fashionstore

 

HER VILLE JEG BESTILT MINE JULEGAVER

Jeg har selv ikke startet på julegavene enda, men ingen hast sånn egentlig. Å handle gaver synes jeg er bare gøy. Kjøpene er allerede handlet i hodet. Det sparer meg for tid. I dette innlegget anbefaler jeg 3 nettbutikker som har alt i fra vertinnegaver til 100-lappen til mer kostbare gaver. Jeg liker at du kan hente pakken på posten som igjen gir mer tid, men er også for å shoppe lokalt. Butikken Selfie har utrolig mye flott, alt i fra interiør, såper, vertinnegaver til klær/sko. Visste du at butikken lodder ut alt som er på bildet ovenfor, verdi 4500,- Vinneren trekkes før jul. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen kvitteringen din i butikken. Nettbutikken finner du HER.

Butikk nummer to er La Femme i Vågsbygd i Kristiansand. La Femme kjører kalendergaver med ulike tilbud ut måneden. I går hadde de -50% på alt i fra Tommy Hilfiger. Butikken selger klær, skjerf, sko og accessories. Nettbutikken finner du HER. 

Jakken jeg har på meg er kjøpt hos La Femme, den er fra Fleisher Couture. Jeg vet at mange av mine lesere kommenterte rundt dette bildet at dette var drømmejakken deres. Det skjønner jeg godt. Jakken har du for alltid.

 

 

Puter og interiør forøvrig handler jeg hos Beate på Milla Interiør. Her får jeg superrask service og butikken bugner av fine merker og kvalitet. Milla Interiør er også i Kristinasand. Midt i sentrum. Butikken har nettopp fått seg nettbutikk. Den finner du HER.  

Hos Milla Interiør får du også klær fra ulike merker og vertinnegaver. Sjekk ut nettbutikken.

MIN FØRSTE SPREKK

5. november 2017

Bright Line Eating / Selfie Fashionstore / Spis deg fri

DYRISK FIN KJOLE FRA FWSS OG BRIGHT LINE EATING

På mandag har det gått 8 uker siden jeg startet med Bright Line Eating. Den siste uken har vært ekstra tøff. Jeg må ha vært innom hele følelsesregisteret denne uken. Glede, energi, optimisme, stress, trøtt, uvel og nedstemt. Jeg hadde bursdag på torsdag og tok meg et kakestykke. I forhold til BLE er dette et brudd på de rene linjene. Friheten man føler av å følge de fire matprinsippene blir på satt på prøve. Likevel gjorde jeg det sabotøren hvisket meg i øret: «du har vært så flink lenge nå, et kakestykke kan ikke gjøre noe». Dette er typiske sabotør stemmer når man legger om livsstilen sin.

Etter kakestykket følte jeg meg uovervinnelig! Jeg stoppet på et og koste meg egentlig med det. Jeg brukte ikke særlig viljestyrke heller. Kurslederen vår Irna Lee sa noe som om valget jeg gjorde da jeg spiste kake. Dette er så utrolig sant, hvert ord som hun skriver nedenfor er hvordan jeg har opplevd dagene etter bursdagen. Du må nesten være en Bright Line Eater for å forstå det. Fordi jeg skjønner at dere tenker at dette opplegget er strikt. Det er egentlig ikke slikt når vanene er automatisert.

Dette var Irina Lee sitt svar over bruddet på de fire linjene: 

«Der og da, i selve øyeblikket var viljestyrken og oppmerksomheten din på topp, og jeg er ikke overrasket over at du holdt deg til din planlagte «sprekk» og KUN spiste det ene stykket. Men – det er en viss risiko for at sabotøren din nå har fått vann på mølla. Jeg vil derfor be deg om å være EKSTRA oppmerksom de nærmeste dagene og ukene. Sjekk ut hvordan tankevirksomheten din er rundt NMF(not my food, som sukker og mel). Lytt nøye etter hvordan sabotøren din snakker til deg om dagen. Legg merke til om tanker om mat og grenser og mulige «unntak» endrer seg i tiden fremover. Erfaringer et at slike «planlagte sprekker» bidrar til at uønskede mattanker øker i styrke. Dermed kreves det MER viljestyrke for å holde seg linjene rene, og det vanskeliggjøre prosessen rundt automatisering.Med andre ord reduseres en del av FRIHETEN som vi bygger opp gjennom å holde oss til programmet, dag ut og dag inn, uten unntak. Jeg sier dette for å gjøre deg oppmerksom på at det kan komme «etterdønninger» etter denne hendelsen. Det TRENGER ikke å bety at det kommer til «skje noe mer» i kjølvannet av bursdagen. Men risikoen for at det kan skje, vil være noe økt».

Jeg tipper at mange av dere tenker, gjør det noe om du koser deg en dag i uken liksom. Slik tenkte jeg også i mange år. En kosedag ble ofte både fredag, lørdag og søndag. Merker at friheten av å spise næringsrik og sunn mat gir meg overskudd. Friheten står der mye om i boken Spis deg fri. Jeg anbefaler dere å lese boken å teste kostplanen i 14 dager. For meg har BLE vært ikke annet en FANTASTISK på flere plan. Dette skal jeg skriver mer i et annet innlegg. 

Kjolen jeg har på meg er fra FWSS.

 

 

NÅR SKOENE ER SÅ DIGGE AT DU MÅ HA ET PAR EKTRA

3. november 2017

Calvin Klein Jeans / Inspirasjon / PONY SNEAKERS / Selfie Fashionstore

NÅR SKOENE ER SÅ DIGGE AT DU MÅ HA ET PAR EKTRA

Kan tro jeg hadde en nydelig bursdag i går. Piknik på gulvet til frokost, kort på pulten av kollega, allsang på personalrommet, ballong i administrasjonen og taler fra elever. Ydmyk, energigivende og rørende. Det er ikke så verst å bli 36 likevel.

Skotøy er viktig, særlig i en jobb man står hele dagen. Jeg er hele tiden i vigør og er nøye med føttene. Disse fra Pony måtte jeg ha i et par til i gull. Det første paret jeg eide er i sølv. Disse er på FANTASTISKE på foten. Jeg liker at du også kommer opp i høyden med dem.  Synes ikke prisen er heller så avskrekkende. Du finner dem HER. Calvin Klein t-shirten gleder jeg meg til bruke sammen med en cardigan eller en skinnjakke. Alt er kjøpt hos Selfie.

THANK GOD IT´S FRIDAY

27. oktober 2017

FWSS / PONY SNEAKERS / Selfie Fashionstore

THANK GOD IT´S FRIDAY

Fredag er simpelhet den beste dagen i uka, mye bra på tv og kos på bordet til familien. Ja, for akkurat NÅ holder jeg meg unna sukker og mel. Det går forbausende bra faktisk. Nesten for godt til å være sant. Som en klapp på skulderen ble denne genseren med meg hjem og en leopard kjole. Jeg elsker leo print. Har absolutt tro på å feire delmål i prosessen jeg befinner meg i. Det er enormt mange som har tatt kontakt med meg for å høre på om «Spis deg fri» med Bright Line Eating. Jeg synes det er bra at jeg kan inspirere mennesker til livsstilsending.

Buksen jeg har på meg er for salg! Den kan kjøpes på TISE.  Kan også røpe at flere interiørinnlegg står for tur på bloggen. Stay tuned. Ønsker min fine lesere en riktig god helg.

 

 

By Lisette

FRØKEN RØDHETTE

13. oktober 2017

Inspirasjon / PONY SNEAKERS / Selfie Fashionstore

 

BYTUR MED ELDSTEMANN

I dag har jeg ruslet rundt i byen alene med eldste mann. Kun vi to. Kjenner jeg er takknemlig over egentid sammen med han. Man opplever gjerne barna på en spesiell måte alene. Enig? Husker selv tilbake til barndommen da min mor tok meg med på bytur. Det var noe eget ved det. Oppmerksomheten jeg fikk og full tilstedeværelse av mamma. Helt alene, uten avbrytelser fra andre familiemedlemmer. Husker rausheten, middagen på by´n og duften av min mor. Minnes også stoltheten over å gå ved hennes side. Genseren jeg har på meg har eldstemann valgt. «Denne blir du fin i mamma» utbryter 8-åringen min. Så prøvde jeg den og ble med hjem. Genseren er i en fantastisk velur og lett som en fjær på. Merket er fra NORR og kan kjøpes HER.

Digger lekene som vises på bildet ovenfor.

 

Jeg har fått mange spørsmål om de nye skoene fra PONY. De føles som vanlige joggesko på føttene. Helt fantastiske! Et stort pluss for platåen. Kjøpes HER.