Kategoriarkiv: Samarbeid med Rabble

TIL ALLE SHOPPING GLADE

14. oktober 2016

Samarbeid med Rabble

SONY DSC

SONY DSC

DET BLIR ENDEL NETTSHOPPING

Jeg handler endel på nettet, samtidig så er jeg bevisst på å handle lokalt og bruke nærbutikkene. Men ingen tvil så er netthandel for meg er praktisk, ofte billigere og tidsparende. Har dere hørt om www.rabble.no? Rabble er en nettside der du kan finne rabattkoder, salg, kampanjer og tilbud på dine favorittbutikker på nett. De har butikker som blant annet: Nelly, Ellos, Zara, Vero Moda, Miinto og Coverbrands. Liker du interiør så finner man Room21 og Sportamore om du trenger treningstøy. Pluss mange hundre flere nettbutikker. Det som er så genialt med rabble er at ved å kun registrere seg på siden (gratis, selvfølgelig) så får du tilsendt rabatter på mail, og hvem takker vel nei til å spare litt penger når man først skal shoppe? Enten du er på utkikk etter en rabattkode på en datamaskin fra en nettbutikk, de nyeste joggeskoene fra Zalando, en ny kjole fra Nelly, skjønnhetsprodukter fra NordicFeel eller en billigere bok fra Adlibris, kan du finne din kupongkode på www.rabble.no/rabattkoder og få kjøpet ditt mye billigere.

Man trenger ikke nødvendigvis å registrere seg, du kan også bare gå inn på rabble.no for å sjekke rabattene de har – men om du registrerer deg, så får du de beste rabattkodene rett i innboksen!

Personlig handler jeg alt i fra bøker til klær på nettet, og synes Rabble.no sin rabattside var genial. De nettbutikkene jeg handler mest i fra er nok Miinto og Zalando. Som jeg skrev tidligere så er jeg opptatt av å handle lokalt også, da næringen trenger de lokale kjøperene. Men jeg har flere venner som driver butikk, og hadde ikke overlevd uten nettbutikken. Så lenge man vet hva en skal handle så er jeg veldig glad i å shoppe på nett. Begge deler-takk!

God helg!

By Lisette