Kategoriarkiv: Sam & Sofie

5. desember 2019

Sam & Sofie / Samarbeid

I dag bjuder jeg på noen julebilder i fra arkivet mitt. Det øverste bilder er av minste mann som gikk allerede da han var 8,5 måned.

Jeg har kjøpt klær og interiør til barn hos Sam & Sofie i snart 8 år, og finner alt i fra smågaver til større gaver. Trykk HER for å besøke nettbutikken.

NORGES FLOTTESTE NETTBUTIKK FOR BARN

1. februar 2018

Hverdagsglimt / nettbutikk / Sam & Sofie

NORGES FLOTTESTE BARNE NETTBUTIKK

Jeg har handlet mye i nettbutikken «Sam & Sofie» oppover årene, du skal lete lenge etter et slikt utvalg. I nettbutikken har jeg kjøpt det meste av interiør til minsten, samt klær og sko til ungene. Jeg finner ofte gode tilbud i nettbutikken og oppdaget at salget er i gang. Jeg har bestilt regntøy i fra Ticket og et par nye Bisgaard til minsten. Er godt fornøyd med kvaliteten og prisen er ikke avskrekkende. Trykk HER for å besøke nettbutikken.

Disse kule finnes i mange farger, brukes som deco på for eksempel soverommet.

Min svigermor har kjøpt mye Lilleba til barna, det finnes ikke noe bedre i stoffet en bambus mot huden. Nettbutikken fører dette merket til liten og stor. 

Dissse skoene kjøpte jeg for et par år siden, men så fortsatt at de fører merket og skoletten til høyre. Den var til og med på tilbud.

 

JULEGAVETIPS TIL DE MINSTE

13. desember 2016

Designstjerner / Sam & Sofie

LILLEBA OG MOLO

          TRENDY BABYBOK “MIN FØRSTE BOK”                                 AMMEPUTE FRA SMÅFOLK

JULEGAVETIPS TIL DE MINSTE

Dagene går fort fram mot jul, og det er snart tidsfrister for netthandel for å motta tidsnok. Er det en nettbutikk jeg vil tipse dere om ser er det Sam & Sofie om du skal lete etter gaver til de minste. Sissel driver to av Norges største nettbutikk: Designstjerner og Sam & Sofie.

Sam & Sofie fører alt i fra barneklær, leker, utstyr og klær til voksne. Nettbutikken fører fantastiske merker og leverer raskt. En «stayer» under treet må være den nydelige Lilleba serien. Lilleba er et Stavanger merke som er i herlige bambusplagg.  Jeg bruker enda Lilleba til mine unger.

Ovenfor ser du en liten collage av tips jeg fant i nettbutikken til Sam & Sofie.

By Lisette

Til de små

30. november 2014

Klær og mote / Sam & Sofie / Samarbeid

Julefavoritter hos Sam & Sofie!
Har noen favoritter jeg vil dele med dere: Bisgaard og Pepe Jeans. Begge guttene har fått nye sko og støvletter. Digger ekstra godt de gule skinnskoene. Ønsker du å bestille noe fint hjem til jul, så velg nettbutikken til Sissel. Hun har et STORT utvalg av klær og sko til barna.
 
Trykk HER for å besøke nettbutikken, synes nettbutikken har ofte salg også. 
 
 
Ha en fin 1.advent kjære lesere.
 
 
Lisette