Kategoriarkiv: Run & Relax

TRENINGSKLÆR TIL HVERDAGS OG YOGA

15. mars 2018

Helse / Run & Relax / Sponset innlegg

 

NYHETER I TRENINGSGARDEROBEN SOM FUNKER TIL HVERDAGS OGSÅ

Jeg må bare tipse dere om verdens fineste meditasjons melodi: Mahavatar Babaji Gayatri. Du finner den på Spotify og YouTube. Sarheten og enkelheten i melodien er bare nydelig. Nyt og slapp av noen minutter for deg selv og opplev roen etterpå. 

Det nærmer seg helg og jeg har fått nye treningsklær i postkassen. Jakken i sort har jeg brukt på jobb til jeans, superfin og lett. Kan brukes fram og tilbake til trening eller på løpeturer. Alle klærne har jeg mottatt i gave fra norske Run & Relax. Har du enda ikke testet dette merket, så kan jeg anbefale treningstøyet. 

 

WHY I DO YOGA

7. april 2017

Hverdagsglimt / Run & Relax / yoga

WHY I DO YOGA Hvorfor og hvor ofte gjør du yoga? Jeg gikk hos Satya yoga ukentlig før, men de siste to årene har det heller vært labert. I dag gjør jeg yoga på skolen sammen med elevene og hjemme daglig. Yoga og trening skal ikke være et stressmomentJeg har funnet gleden med å trene hjemme, det er gratis og stressfritt. Tenker at livet er delt inn i faser og her er jeg idag. 

Hva er det beste som har skjedd deg på matta? Jeg opplever tiden på matta ulikt, hos meg spiller dagsformen utrolig inn, men slik er det nok for de fleste. Glemmer aldri én opplevelse som var særdeles sterk og forløsende for meg. Jeg og en kollega var på en velværedag i regi av Satya yoga på Sola strand hotell. Der startet vi økten med pranayamapust som er en dyp pusteøvelse som roer ned kropp og sinn umiddelbart. Plutselig kjente jeg at tårene rant og jeg ble ufattelig trist. Det var så ille at jeg måtte ut av rommet. Husker jeg synes det var flaut å storme ut lokalet i en fart. Opplevelsen var sterk da gråten var sånn ordentlig hulkende. Dette har faktiskt skjedd etter denne opplevelsen også, men ikke i så sterk grad som den første opplevelsen. Jeg vet idag at gråt og tårer er normale reaksjoner under en yoga økt. Kanskje derfor jeg liker så godt yoga. Yoga er sannhet og ærlighet mot seg selv. Må nesten nevne den første «yogahighen» jeg hadde, det var da jeg mestret hodestående og bro for første gang. Det var helt barnslig vilt. Hodestående og viparitakarani er nok favorittasana. Den sistnevnte bruker jeg etter en lang dag og når jeg er sliten. Gjerne før leggetid.

Yoga med musikk eller uten? Noen ganger liker jeg musikk, mens andre dager stillhet. Jeg tror nok jeg liker best det sistnevnte, men musikk i åpningsstillingen før timen starter.

Hvorfor brenner du for yoga i skolen? Det er mange grunner til at jeg skulle ønske at yoga var fast på timeplanen i skoleverket. En viktig grunn er «stillhet og ro». Barn og ungdom er bombandert med inntrykk og kunnskap daglig. Vi ser også en økning på sosiale media og gameing/ipad bruk. Ungene får aldri hvilt og stilnet tankene. Tror også det er viktig å fortelle barna at yoga handler ikke bare om de fysiske stillingene, men nettopp om å være gode med hverandre, spre glede, vise respekt for seg selv og andre. 

Hva har yoga lært deg? Ingen tvil, å puste…Samt at yoga gjør meg jordnær og visker ut «uvesentlige greier» jeg har for meg til tider. 

Hva praktiserer du yoga i? Jeg foretrekker Run & Relax tøy, og jeg er ikke sponset for å si det. Tøyet er behagelig og jeg liker det høye livet på buksene. 

By Lisette

TRENINGSFAVORITTER

28. mars 2017

Hverdagsglimt / Mat og kos / Run & Relax / Trening / Vital hudklinikk

FAVORITTER I GARDEROBEN OG I KJØLESKAPET Ettersom jeg er i mitt ess med trening og sunn ernæring er det kjekt med fornying i garderoben. Treningsklær fra norske Run and relax som er på alles lepper om dagen. Er du på utkikk etter en treningsbh som sitter som støpt er disse å anbefale. Størrelsene er normale i merket om du lurer på det. Lintrøyen er også ny fra sommerkolleksjonen, den har en super passform og jeg liker at jeg kan puste i den. På leppene har jeg dilla på den fantastiske LipSmart fra Vital Hudklinikk. Den gir masse fukt og gir en fin kontur på leppene. Den lover også en plump effekt over tid. Jeg drikker sjelden brus, men denne kunne jeg ikke motstå. Liten og søt økologisk ingefær brus. Yummi.

Jeg måtte få med meg den nyeste utgaven av KK med Vibeke Klemetsen. Hun deler mange gode smoothie tips i ukens utgave. Du skimter også den nye sjokoladen til Berit Nordstrand, den gikk unna på lørdag skal jeg love deg. Mine barn elsker mørk sjokolade. Jeg har faktisk fått grønt lys av Malin i Lundborgklinikken til å spise litt mørk sjokolade. 

I LIKE TO RUN AND RELAX

21. mars 2017

Run & Relax / Samarbeid / Trening / yoga

I LIKE TO RUN AND RELAX Regnet sildrer ned vinduene mens jeg lytter til AM YOGA spilleliste på Spotify. Jeg kommer inn i et behagelig modus og nyter alenetiden mens jeg skriver dette innlegget. Det er den fjerde uken uten godteri, men igår kom dagen, lysten på noe søtt. En gang i måneden får jeg alltid en sterk trang på noe søtt, det tar aldri feil. Akkurat som kroppen bare må ha det. Heldigvis motstod jeg trangen. Det gir en sånn mestringsfølelse. 

Jeg elsker å trene og for meg så et det utrolig viktig å ha treningstøy som sitter godt på uten trange linninger og stygge sømmer. Run and Relax har ingen av delene. Sitter som støpt og er like behagelig å gå i hjemme i stuen som på trening. Run and Relax har  nettopp oppdatert nettbutikken med ny kolleksjon. Sjekk den ut HER. 

Jeg har lest bloggen til Vibeke Klemetsen i flere år og mener bestemt på at hun er Norges vakreste blondine. Hun er også en av gründerene av treningskolleksjonen til Run and relax. Utrolig kult å se hvordan det store «IT merket» er på alles lepper i inn- og utland. Heia Vibeke og Marianne.

 

Tenkte å vise flere bilder med treningstøyet på meg. Wait and see.

Dagen i dag har vært aktiv. Danseøkt for 4.trinn og Jazzercise økt med 7.trinn. I slutten hadde jeg stillestund med syvende trinn, fantastisk rørende å oppleve hvordan de selv klarte å finne roen. Rett og slett magisk.

By Lisette

 

1 UKE UTEN GODTERI COMPLITED!

29. mai 2016

bylisette14dagerutengodteri / Helse / prosjektsterk / Run & Relax / Samarbeid

 

WORKOUT ESSENTIELS FROM RUN AND RELAX

 

EN UKE UTEN GODTERI COMPLITED

For en uke siden begynte jeg min egen utfordring på bloggen: #bylisette14dagerutengodteri. Det har vært mange følelser rundt en helg uten snop! Total avholdelse gjør at jeg spiser nada i ukedagene, jeg gleder meg til fredagen for da serveres det kos. En belønning kan man vel si. Men jeg har oppdaget at det kun handler om følelser, og ikke at jeg faktisk må ha godteri. Som dere vet forberedte jeg meg med hjemmelaget vaniljesaus, det har vært redningen for null utskeielser. Jeg har også trent 4 dager denne uken styrke, og brukt Mariann Deila sin TREN DER DU ER.  Siden i fjor har jeg gått inn 10 cm rundt midjen, og jeg er virkelig motivert til å komme i toppform. Hvordan har det gått med deg denne uken?

Om du undrer hvor den fine løpegenseren er i fra så kommer den fra norske Run & Relax. Frisk farge som er lett på, den veier ingenting. Skal du investere i nytt treningstøy, er dette merket å gå for!

By Lisette

JEG HAR BLITT LØPEGAL!

10. mai 2016

Helse / Hverdagsglimt / Run & Relax

 

FANTASTISKE RUN AND RELAX

 

 

RUNNERS HIGH AND RUN & RELAX

Solen skinner nok en dag, og det hele kan beskrived med et ord MAGISK. I går løpte jeg i finværet, og det var en varm erfaring. Destod bedre etterpå, når en blir litt stolt av sine prioriteringer. For 6 år siden tok en amerikansk venninne meg med på løpetur, og jeg sprang meg igjennom vondter og ubehag. Det er ikke godt i starten, men når en kommer igjennom kneika så føles det befriende å løpe. Det er gratis, man opplever frihet og naturopplevelser. Når en løper så er det viktig å trene styrke, da løping er belastende på ledd. Etter mine ryggproblemer er jeg forsiktig.

Hva synes du om mitt nye treningssett? Jeg løpte i det i går, og det passer like bra til løping som til yoga. Ingen vonde sømmer, og er laget i behagelige materialer som bambus. Toppen er i bambus i fargen gul, og buksen kalles Yama tighs som holder godt på plass med høyt liv- et must for mammamager. Alle klærene er fra Run & Relax.

By Lisette

 

 

SE HVA JEG FIKK I POSTEN!

9. mai 2016

Helse / prosjektsterk / Run & Relax

 

MY FAVORITE WORKOUT GEAR IS FROM RUN AND RELAX

Lykke i postkassen i ettermiddag, nye yoga og løpeklær fra norske Run & Relax. Har du ikke hørt om treningsmerket, så må du besøke webshoppen. Jeg sverger til klær fra nettbutikken! Beste passform, ingen vonde sømmer og det sitter perfekt. I morgen skal du få se klærene på meg!

Ut i solen…

By Lisette

YOGA WANTIES AND TRADITIONS!

21. februar 2016

Hverdagsglimt / ikke sponset / Run & Relax / yoga

 

I dag fikk jeg en halvtime på matta, mens ungene var ute og lekte. Jeg liker å praktisere yoga hjemme, og har et treningsrom/lekerom der jeg finner roen og styrken. Yoga for meg er mye mer en de ulike asana(stillinger), det gir meg ro i tankene og får mer energi etterpå. Som dere sikkert vet så studerer jeg religion, og vi har om Hinduismen akkurat nå. Har akkurtat skrevet en oppgave knyttet til yoga og hinduismen. Spennende historie, da yoga er nå blitt modifisert/globalisert til oss i vesten. Tanken bak yoga var knyttet til Indias eldgamle religiøse visdomstradisjoner der ikkevold eller ikkebeskadigelse var et grunnleggende prinsipp. Yoga handler om konsentrasjon og fokusering, om å ta kontroll over eget mentalt og kroppslig liv, slik at sansebegjær og mental aktivitet faller til ro og til syvende og sist faktisk opphører. Målet med yoga er å skape ro, fokus og konsentrasjon og å oppnå stillhet og uforanderlighet.

Yoga er en kanskje mer enn 4000 eller 5000 år gammel indisk tradisjon. Yoga består av flere elementer slik som etikk og regler for adferd, pusteøvelser, kroppsøvelser, renselser og ulike former for meditasjon og konsentrasjon, og disse kan ha ulikt opphav. Yoga er i dag forbundet først og fremst med religionen hinduismen. Hindusimen fører seg tilbake til den vediske tradisjon og mange av hinduismens åpenbarte tekster stammer derfra. Den vediske tradisjonen var en offerreligion. Offerritualet ble ledet av prester som tilhørte spesielle slekter. Handlingene ble ledsaget av sanger på sanskrit, som ble samlet i Veda-tekstene. Denne tradisjonen kom først til India etter at indussivilisasjonens nedgangsperiode hadde startet omkring 1700 f.v.t. Yoga oppsto utenfor den vediske religiøse tradisjonen, men ble etter hvert en del av denne, om enn mange ganger i et spenningsforhold. Yoga ble videreutviklet først utenfor den vediske tradisjon av asketgrupper som med et samlenavn kalles shramana. Shramana-gruppene sto utenfor og var ofte kritiske til den vediske religionen. Møtet mellom shramana-gruppene og den vediske prestetradisjonen ble svært fruktbart for dem begge. En rekke ideer fra shramana-gruppene fant innpass i vedisk religion.

Da norske run and relax kom ut for noen år siden tror jeg at jeg var en av de første som bestillet klærene, og har vært solgt siden. Ingen over-ingen ved siden når det gjelder komfort og kvalitet. Sjekk ut den nye kolleksjonen! Spring and summer colours-all the way. Har du enda ikke sjekket dem ut? Trykk HER.

Ha en fin søndag! Namaste.

By Lisette