Kategoriarkiv: Reise

LONDON CALLING

30. oktober 2014

Lisette / Mathildes Verden / Reise

 
Nærmer seg studietur med jobben, destinasjon LONDON! Noe av julehandelen blir sikkert også unna gjort. En ny jakke fra Line of Oslo blir med i kofferten. Denne jakken kan dresses opp og ned, like kul til haremjoggsteren som til kjole. Sendt fra Mathildes Verden som sender gjerne varer rundt i landet. Trykk HER for å besøke butikken. Besøk bloggen er HER.
 
Lisette

Ferieuke…

22. september 2012

Familie / Reise

I går kom vi hjem etter en uke i Mallora(Alcudia). Vi var heldig med været nesten hele uken, og det gjorde godt med varme solstråler mot huden og kvalitetstid sammen med mann og unger. Ungene storkoste seg i basseng og sjø. Fint hotell og superpraktisk plass med små barn, vi hadde leilighet i 1.etg. Genialt med vogn og søvnrutiner, da mammaen kunne slikke sol utenfor når lille mann hadde hvilen sin.
 
Instabilder fra min iphone…
 
Sea Club Alcudia… og nede ved sjøen
 
Utrolig hva folk får til med sand, kunst!
 
 
Almost by night…
 
 
 
Gamle byen i Alcudia, mange sjarmerende plasser…
Lille Amadeus …
 
 
Nydelig utsikt…
 
 
Ferdinand hos mamma…
 
 
Hva med rosa murhus og grønne detaljer?
 
Disse kortene ble med meg hjem, love them…kule?
 
Alle Bilder er tatt med iphone.
 
 
Her fikk dere en bit av reisen, deilig med en slik uke nå som høsten er her. Har fortstått på naboer at det har regnet mye her hjemme. 
 
Og forresten tusen takk for så fine komentarer på forrige innlegg, han er min skjønning;)
 
Nå nærmer giveawayen seg slutt, du kan melde deg på HER.
 

Impuls…

10. september 2012

Blomster og planter / Interiør / Reise / Tine K

Nå er det ikke mange dagene til tur til Mallorca venter familien på fire…gubba så jeg gleder meg. Min kjære har vært borte fra oss i ukesvis, så nå fant vi ut at vi måtte unne oss en reise. Og ikke særlig dyrt var det hell. Du kan gjøre noen kupp nå om dere kan reise…vi skal til Alcudia. Der har vi vært før, og passer supert for barnefamilier, og ikke minst, men like viktig kort reisetid. For mine aktive gutter er det essensielt. Noen tips til og få en på 1,5 år til og sitte i ro? blir svett av bare tanken, men 3 timer skal vi holde ut. Noen høstlige bilder vil jeg dele med fine fine ting fra HAY og postkort fra Ylva Skarp, og nyeste  puten i putefamilien fra Tine K.
 
Vakreste store vinrøde Georginer…
 
 
Vakreste print far Ylva Skarp, kjøpt hos Hviit…
Farger som appelerer til meg nå…
 
 
Ikke mange some hadde slike inne i butikken nå…
 
men så fant jeg dem til slutt
 
 
 
 
Jada, dere vil nok høre litt fra meg uansett…følg meg gjerne på Instagram om du vil se flere hverdagsøyeblikk.
 
Lisette
 
★   ★   
 
 
 

Barcelona part 2.

14. mars 2012

Barcelona / Reise

Dagene i Barcelona var solrike, den første dagen var det 15-16 grader, så strakk måleren til 18-19 grader de siste dagene. Den siste dagen på søndag var varmeste, satt da bare singleten på ute restaurentene. Det ble mye gåing, og liker beste og se meg rundt og besøke minst mulig butikker. Da jeg var yngre så dreide utenlandsreiser bare om shopping av klær, men skal jeg være ærlig så kjøpte jeg ikke eneste plagg. Var såvidt innom Zara og Mango, men ånden var der ikke. Må jo også innrømme at det ikke er så kjekt og handle klær enda ettersom babykiloene skal bort, hihi…Ikke var der særlig mye babyklær heller, er litt sær på baby/barne moten, og får det jeg vil ha her hjemme. Litt taxfree ble det av ny duft og sminke. Det er alltid gøy…
 Her nyter jeg solen med et stort rødt glass…
 
 
Mange fine statuer og arkitekturer…
 
Enda en taggevegg…
 
 
Ved marinaen…
Min kjære hastig som alltid…
 
 
Det beste med ferie er og ta livet pioano, nyte hverandre og sitte på fortaus caféer og kikke på alle mennersker som har så mange fine habitter på seg. Her snakker vi mye rart asså…Men jeg kan sitte i timevis og ikke prate, men bare beundre…Er du lik?
 
Må nok dele med dere noen andre bilder også fra turen, særlig fra akvariumet. Der var jeg sååååå nær en hai.
 
God onsdag til DEG!
 
Lisette

City of Barcelona, part 1.

13. mars 2012

Barcelona / Reise

Endelig et lite livstegn fra disse kanter…vi kom hjem sent søndag kveld etter noen herlige dager i Barcelona sammen. Vi har kost oss i bøtter og spann og har nytt hverandres selskap uten kjas og mas. Deilige middager, mange gode glass med vin og store doser med kos. Vi var gatelangs på La Rambla, og så på den berømte kirken La Sigrada de Familia, akvariumet, fontenen og gikk langs marinaen. Høres kanskje litt rart ut, men savnet ungene da jeg så mange småtasser der. Har aldri vært borte mer en 1 dag fra dem.

 Har knipset mange ulike bilder på turen så jeg veldig gjerne vil dele med dere. I dag vil jeg vise dere bilder som gir goodvibes…


Da vi gikk langs gaten så jeg denne slitte sofaen bak et tagget vegg, elsket uttrykket og ble ganske fornøyd med resultatet. Er mitt favoritt bilde tatt der i fra…

En “eldre” sykkel i bakgården, bak en fin trestamme…


Sjarmerende lufting sengtøy, dette minner meg og Frankrike da jeg var liten.

Tenk og ha tagging som kunst utenfor vinduet sitt….


Bilder av en fortaus Café vi satt på, typsikt i Barcelona…


Vi drakk mye kaffe…disse fra Starbucks
Love CHANEL… 


En rød slitt sofa…hva mer trenger en???Bildene jeg har delt med dere i dag er litt “alternative” bilder av turen. Men vil også vise dere noen “vanlige” bilder fra vår kjærlighets tur også. Håper dere vil være med på resten av reisen vår. Mer detaljer fra tur i dagene framover. 

Vår klem fra Lisette


Im leaving…Barcelona!

8. mars 2012

Barcelona / Reise

Husker dere låten fra Paperboys med Vinni i spissen? Den passer perfekt ettersom vi er på vei til flyplassen for en langweekend til Barcelona. Min kjære fikk turen i bursdagsgave av meg i februar. Gleder meg som en unge, og det skal bli deilig og hente seg litt inn. Og bare være meg og min kjære. Tid til den gode samtalen, tid til og holde hender, tid til og spise et fredelig måltid, tid for og savne litt også, tid for kjærlighet og det gode liv. Det er hverdags gleder det! 
 
Signing out, people…
 
P.S Gratulerer til mine medsøstre med kvinnedagen!
 
 
 
 

Hurra, hurra, hurra…

18. februar 2012

Barcelona / Bursdag / Reise

For min snille samboer som blir 35 år i dag, dagen feires her hjemme med familien på tapas middag. Det venter han en stor overraskelse i ettermiddag. Jeg har pakket inn reiseguide og billetter til Barcelona nå i begynnelsen av mars. Jeg gleder meg veldig til og nyte hverandre, uten kjas og barn. Det er lov og si, ikke sant?
 
 
På med den sorte Chanel lakken…
 
Mottar reisetips gjerne, har aldri vært i Barcelona før. Reiselederene anbfalte Barcelona framføre Paris, som var den egentlige plassen jeg hadde tenkt og bestille…
 
God lørdag til dere tittere.
 
Lisette