Jeg er innendørs hele dagene, og kan gå kun småturer rundt i nabolaget før nervesmertene i foten inntreffer. Jeg prioriterer å konsumere helende mat for kroppen. Her er en gulrotsuppe med litt sting laget. Den lager seg selv, noe som er viktig nå som helsen ikke er på topp.
Det går overraskende bra å følge matplanen til Ragnhild Junge som har en bachelor i ernæringsfysiologi. Jeg har gått ned noen kilo også under prosessen. Denne suppen inneholder masse gulrøtter, rød chili, ingefær, koriander frø, vann, grønnsaksbuljong og hvitløk. Disse ingredienser gir suppa en deilig smak uten at gulrøttene blir kvalmende. Verdt er å teste!
Jeg anbefaler Ragnhild Junge, siden hennes er verdt et besøk!
God helse for meg er når det kropp og hode er synkront. Jeg gjør mitt ytterste akkurat nå å pleie kroppen fra innsiden. Kroppen min får nok hvile, væske og ro. Sistnevnte er vanskelig da jeg helst skulle vært på topp, men å akspetere er endel av tilfriskningen. Jeg tilfører kroppen min sunn mat, og “drahjelpen” fra Ragnhild Junge som har en bachelor i ernæringsfysiologi har gitt meg det lille ekstra nå i en sårbar tid. Jeg har fått tilsendt en haug med mattips og kcal jeg bør holde meg på. Å begrense mengdene er til god hjelp, spesielt for meg. Jeg har kost meg med litt godteri i helgen som var, og jeg ønsker ikke å være fanatisk.
Ragnhild Junges side bør du sjekke ut, ser flere av dere følger henne på Instagram etter jeg la ut både henne og hjemmet. “Check her out” kanskje hun kan være til hjelp for deg også! Her er siden hennes.
Her har jeg stekt kantarell, squash, hvitløk, spagetti og fersk purreløk over. Vannkefir tilfører gode tarmbakterier i mage. Husk at 70% av immunforsvaret sitter i tarmen. Et annet helsetips jeg har praktisert en stund er kokt vann, kun det. Det kan hjelpe på å flushe toksiner ut av kroppen, redusere stressnivå, godt for sirkulasjonen i kroppen og fordøyelsen. Istedenfor en kaffe, koker jeg kun vann.
Som flere vet så har jeg en kranglete rygg. MR bildene viste en stor prolaps med nerver i klem, som kan resultere i operasjon, noe jeg ikke håper på! Ettersom jeg har vært i mindre aktivitet de siste 4 månedene har jeg også merket vektøkning, selv med et plantebasert kosthold. Jeg kjente rett og slett at jeg trengte inspirasjon og hjelp på veien, og har vært i kontakt med Ragnhild Junge som har en bachelor i ernæringsfysiologi. Hun skreddersyr kosthold, alt etter dine mål. Det jeg liker med tilnærmingen til Ragnhild er at hun bruker helt vanlig mat i sine kostholdsplaner, i mitt tilfelle tilrettela hun for et plantebasert kosthold og litt vegetar siden jeg spiser egg. Jeg opplever at planen er lett å følge, og gir mange forslag til frokost, lunsj, middag og kvelds. Jeg har rett og slett gått litt tom for ideer det siste halvåret. Nå som jeg ikke føler meg på topp, så skal kostholdet bidra til tilheling. Det har jeg tro på.
I kostholdsplanene kcal beregner Ragnhild alt, så du slipper å veie maten. Det liker jeg! Jeg kommer til å dele med dere noen tips og framgang framover på bloggen. Jeg anbefaler deg å ta kontakt med henne om du ønsker å gå ned noen kilo, føler mer energi og få et skreddersydd kosthold som passer hele familien. Jeg liker ekstra godt at jeg kan kose meg litt ekstra med det jeg liker i helgene!
TUSEN TAKK, Ragnhild. Besøk hjemsiden hennes HER.
Hun har også forøvrig et nydelig hjem om du vil følge henne på instagram.